Čokoladno selo na Dravi; Foto: Chocolate village by the river
Regionalni projekti

U Sloveniji niklo Čokoladno selo za glamurozno kampovanje

Savremeno oblikovane kućice urađene su od drvene konstrukcije, a pokrivene su tamnim limenim krovom zbog čega se dobro uklapaju u zeleno okruženje, ali u glavnu temu ovog rizorta – a to je čokolada!

Dobro došli u raj za prave ljubitelje čokolade! To je parola sa kojima nastupaju CV99, vlasnici „Chocolate Village by the river“, odmorišta na Dravi u mestu Limbuš kraj Maribora.

Na osnovu dizajna Uroša Mlakara, kompanije A-Lux i Lushna, nikao je glamping (glamurozni kamp) u živopisnom okruženju prirodnog parka u slovenačkom Pohorju.

Foto: Chocolate village by the river

Smeštaj je organizovan odmah do reke u vidu kamp kućica koje nude sav luksuz i komoditet kakav očekuju zahtevni gosti.

U Čokoladnom selu sve se vrti oko čokolade: čokoladni doručak, čokoladne radionice, čokoladna kozmetika i masaže koje su takođe, pogađate, čokoladne.

Smeštaj je organizovan odmah do reke Drave u vidu kamp kućica koje nude sav luksuz i komoditet kakav očekuju zahtevni gosti. Savremeno oblikovane kućice urađene su od drvene konstrukcije, a pokrivene su tamnim limenim krovom zbog čega se dobro uklapaju u zeleno okruženje.

Foto: Chocolate village by the river

Multifunkcionalan nameštaj

Pojedine kućice nudi panoramski pogled sa krošnje drveta, dok se druge mogu pohvaliti jacuzzijem, kaminom i terasom. Koji god smeštaj da odaberete, svi imaju velike prozore koji omogućavaju lepe vizure na okolinu.

Multifunkcionalan nameštaj nudi komfor u kućicama od oko 25 kvadrata, a tamne boje u enterijeru pojačavaju efekat luksuza ali i glavne teme ovog kampa – čokolada.

Foto: Chocolate village by the river

Bazen i sauna

Rizort se može koristiti tokom cele godine zahvaljujući bazenu, sauni u kućici na drvetu, a gostima su na raspolaganju jutarnje i večernje šetnje pored reke.

Foto: Chocolate village by the river

Prve nagrade

Projekat „Chocolate Village by the river“ osvojio je nagradu BIGSEE 2020. za dizajn u sekciji Turizam.

Foto: Chocolate village by the river

Kad ste već ovde…

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

1 komentar

  1. miki

    šta da komentarišem ko zadnja budala „super,super“ …. slike govore i to je to!

Ostavite odgovor

Obavezna polja *