Novi objekti

Čuveni lanac stiže u Bosnu: Sarajevo dobija hotel Marriott

Prestonica Bosne i Hercegovine svrstaće se među 74 države sveta u kojima je Marriott ponudio svoju uslugu, piše eKapija.

Građani Sarajeva u avgustu su mogli da vide početak radova na novom hotelu u naselju Čobanija. Reč je o hotelu Residence Inn by Marriott iz lanca čuvene američke hotelijerske kompanije Marriott International.

Kombinujući moderni stil i funkcionalnost, Residence Inn by Marriott, kao pionir koncepta produženog hotelskog boravka, ponudiće u Sarajevu nov i drugačiji vid usluge. Na raspolaganju će biti 73 opremljena jednosobna, dvosobna i trosobna apartmana, s ergonomski dizajniranim radnim prostorom, uslugom besplatnog doručka i vešeraja.

marriott_sarajevo_2

Svaki apartman će imati u potpunosti opremljenu kuhinju, a za relaksaciju će na raspolaganju biti fitnes studio, kao i sve ostale hotelske usluge.

– Zadovoljstvo nam je raditi sa SEIC Grupom i „Interstate Hotels & Resorts“, dok svoje poslovne aktivnosti širimo na nove teritorije u Evropi – izjavio je prilikom potpisivanja ugovora Karlton C. Ervin, direktor razvoja Marriott International za Evropu.

Projektovanje objekta je dodeljeno birou „Argentaria“ iz Sarajeva, koje se vrši uz puni nadzor „Marriott“ grupacije kako bi se osiguralo zadovoljavanje traženih standarda. Glavni izvođač građevinskih radova je kompanija „Strabag“.

marriott_sarajevo_1

Celokupna vrednost ove investicije je 8 miliona evra. Završetak izgradnje je planiran do kraja 2014. godine.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *