Aktuelno

Dajte svoj glas projektu iz Srbije da pobedi na izboru za zgradu godine

Adaptacija Zadružne palate u Beogradu ušla je, u kategoriji revitalizacije, u pet najboljih projekata po izboru portala ArchDaily. Pomozite im da pobede!

Impact Hub je kancelarijski prostor nastao adaptacijom velike sale Zadružne Palate u Makedonskoj 21 u Beogradu. Zgrada podignuta 1929. godine, koju je projektovao Dimitrije Leko, smatra se za delo od velikog kulturnog, umetničkog i društvenog značaja pa je zato projekat adaptacije velike sale Zadružne palate, kojeg potpisuje studio URED, urađen uz poštovanje svih ovih elementa.

logo-boty-2016

O ovom značajnom projektu adaptacije pisali smo u maju 2015. godine, kao i renomirani portal ArchDaily koji ga je uvrstio u pet najboljih revitalizacija u protekloj godini. Dajte svoj glas i pomozite da jedini projekat iz Srbije osvoji nagradu Building of the Year 2016 u kategoriji Refurbishment.

Kako glasati

Odvojte minut svog vremena i glasajte na veoma jednostavan način. Posetite ovu stranicu na portalu ArchDaily, napravite profil (najjednostavnije uz pomoć Facebook naloga) i kliknite na Vote for this project.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *