Poslovnjak od 23.800 kvadrata; Foto: via Beobuild
Novi objekti

Exing B&P zida novu poslovnu zgradu u Bloku 65

Staklena kubusna zgrada razigrana je fasadom sa vertikalnim brisolejima u beloj i sivoj boji čiji kontrast naglašava dijagonalu.

Kompanija Exing B&P će pored svog nedavno izgrađenog stambenog objekta Exing Home 65 u istoimenom bloku, sagraditi poslovnu zgradu bruto kvadrature 23.800 m2.

Parcela od skoro 4.000 kvadrata nalazi se između Ulice Tadije Sondermajera i Bulevara heroja sa Košara, a novi poslovni objekat biće građen za tržište, saznaje Beobuild.

Sudeći prema renderima, u pitanju je staklena fasada kojom je dinamika unesena primenom vertikalnih brisoleja u beloj i sivoj boji po dijagonali.

Staklena kubusna zgrada razigrana je fasadom sa vertikalnim brisolejima u beloj i sivoj boji čiji kontrast naglašava dijagonalu.

Zgrada visine oko 38 metara (2Po+P+8) imaće dve podzemne etaže ukupne površine 6.633m2. Na podzemnim etažama planirana je garaža za parking 220 vozila, ali će i na otvorenom u okviru parcele biti obezbeđena još 22 mesta.

Poslovni prostor biće A kategorije i potpuno fleksibilne organizacije sa oko 1.800 kvadrata neto spratne površine.

Radovi krajem godine

Urbanistički projekat je završen, a investitor je trenutno u fazi pribavljanja lokacijskih uslova i građevinske dozvole. U skladu sa time, početak radova na izgradnji ovog poslovnog objekta planira se do kraja godine, piše Beobuild.

Kad ste već ovde…

Srodni tekstovi

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Ostavite odgovor

Obavezna polja *