Aktuelno, Materijali

Fasada na kredit: JUB investira u energetsku efikasnost

Kompanija JUB predstavila je liniju subvencionisanih beskamatnih kredita za kupovinu energetski efikasnih fasadnih sistema.

Pozajmice su namenjene kako fizičkim licima, tako i pravnim licima a za potrebe poboljšanja energetske efikasnosti i smanjenja potrošnje energije u domaćinstvima i poslovnim objektima, kao i drugim objektima javne namene. Beskamatni krediti biće dostupni na tržištu Srbije kroz JUB-ovu maloprodajnu mrežu i u prodavnicama u svim većim gradovima Srbije.

Kako se uzima kredit za fasadu

U jednoj od 300 filijala u Srbiji, kupac od prodavca uzima profakturu za sav potreban materijal za izradu fasade. Sa zahtevom za kredit i zahtevom za administrativnu zabranu overenom kod poslodavca, kupac odlazi u Pro Credit Banku koja u roku od 48 časova odobrava kredit i uplaćuje novac. Nakon toga, filijala isporučuje materijal kupcu i preporučuje mu licencirane majstore za izvođenje fasade. Važno je napomenuti da sve troškove obrade kredita snosi JUB.

Primeri kredita

Pogledajte kako izgledaju primeri otplate kredita za iznos do 150.000 dinara (maksimalna vrednost za fizička lica). Zanimljivo je napomenuti da ukoliko je ugovoren kreditni period 12 meseci, kamata iznosi nula posto.

jub-kredit-fasada-1

Cena JUB fasade

U ponudi su razni sistemi JUB fasada a JUBIZOL EPS sa striroporom je najpovoljnija s cenom od 11,5 evra po metru kvadratnom.

jub-kredit-fasada-2

Treba uzeti u obzir da JUB kreditira samo materijal. Za postavljanje demit fasade računajte od pet do sedam evra po metru kvadratnom.

Fasada u službi energetske efikasnosti

Namera JUB-a je da u narednom periodu utiče na razvoj svesti o neophodnosti primene energetski efikasnih materijala ali i da ove materijale učini što dostupnijim svim kategorijama kupaca.

Razvijena ponuda kredita za energetsku efikasnost, u kojoj kompanija JUB kao proizvođač celokupnog sistema preuzima ulogu države u subvencionisanju dela troškova na ime kamate kako za građanstvo tako i za privredu.

– istakao je Aleksander Kuljaj, direktor JUB Šimanovci.

Postavljanjem JUB fasadnih sistema omogućavaju se uštede do 40% troškova grejanja čime se lako, u roku od 3-5 godina isplaćuje čitava investicija. Garancija na postavljenu fasadu je do 35 godina a osim zaštite, on produžava vek objekta, utiče na zdravu mikroklimu u unutrašnjim prostorijama i čuva okolinu.

Pogledajte i kako se postavlja kontaktna fasada.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *