Geberit Projecta za velike projekte; Foto: Geberit
Opremanje

Investitori, obratite pažnju na Projectu s kojom dobijate 10 godina garancije

Ove WC šolje ne samo da se lako montiraju, već imaju i odličnu cenu što ih čini idealnim za primenu u velikim stambenim i poslovnim projektima. 

Šta je za investitora najvažnije kada oprema brojna kupatila u jednoj stambenoj zgradi? Pre svega da ima pouzdan proizvod dopadljivog izgleda i, naravno, da je on što povoljniji. Pritom, zgodno je i da proizvod bude poznatog brenda jer to kupcima uliva sigurnost.

Upravo takav proizvod je lansirala kompanija Geberit! U pitanju je nova serija WC šolja pod nazivom Projecta koje su prilagođene velikim projektima. Projecta WC šolje dobro izgledaju, dolaze sa garancijom od 10 godina, ako se ukombinuju s njihovim ugradnim vodokotlićima i tipkom, i ono što je najbolje – imaju fantastičnu cenu.

Srodni članci na portalu Gradnja:

Prednost ovih WC šolja, pored cene, jeste i način montaže koji više nije od dole, već od gore što omogućava brzu montažu.

Ono po čemu je Projecta posebna jeste što su to proizvodi maksimalno prilagođeni investitorima koji podižu stambene komplekse, ugostiteljske ili poslovne objekte.

Postoje dve različite forme ove WC šolje. Prva je zaobljenog oblika i zove se jednostavno Projecta, dok je druga Projecta Square oštrijih ivica.

Ove WC šolje imaju dasku za sporim spuštanjem (soft close), a WC šolja je po tipu zatvorenog tipa, odnosno kačenje nije vidno.

Prednost ovih WC šolja, pored cene, jeste i način montaže koji više nije od dole, već od gore što omogućava brzu montažu.

WC šolja je Rimfree, odnosno nema vidne ivice,  što omogućava lako čišćenje. Takođe, daska ima opciju quick release, što omogućava njeno lako skidanje. To je zgodno kada je potrebno kompletno oprati celu WC šolju, a zatim lako vratiti dasku na svoje mesto.

10 godina garancije ako uzmete i vodokotlić i tipku; Foto: Geberit

Cena WC šolje za velike porudžbine

Pored toga što imate garanciju od 10 godina, kada uzmete Projectu zajedno sa vodokotlićem i tipkom, zgodno je i to što garanciju od izvođača i investitora preuzima upravo kompanija Geberit.

I na kraju, dužni smo vam informaciju o ceni. Ono što smo pre neki dan saznali na prezentaciji ovog proizvoda u Novom Sadu, cena WC šolje Projecta, kada se poručuje 50 komada, što je otprilike broj kada se oprema jedna prosečna zgrada, iznosi oko 140 evra + PDV. Kada se uzme u obzir koji sve benefiti dolaze uz ovaj proizvod, Projecta je sigurno nešto što će investitorima zapasti za oko.

Važno je naglasiti da se ove WC šolje proizvode u Nemačkoj, ali se mogu kupiti samo na prostoru ex-YU.

Izabrali smo za vas...

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *