DoMiraj za Dan zaljubljenih
Dešavanja

Humanitarna izložba: DoMiraj izDOMiniraj za Dan zaljubljenih ♥️

Obradujte voljenu osobu za Dan zaljubljenih originalnim poklonom i uzmite učešće u humanitarnoj akciji koja ima za cilj da pomogne porodicama u Beogradu koje su ostala bez ičega.

Romsko naselje nedaleko od Pančevačkog mosta je 15. oktobra 2018. pretrpelo veliki požar koji je zahvatio i uništio više stambenih objekata. Požar je uspešno lokalizovan i povređenih nije bilo, ali je nekoliko porodica ostalo bez svojih domova. Kratkotrajna pomoć u vidu odeće, hrane i skromne novčane svote nažalost nije bila dovoljna da ugroženim porodicama obezbedi krov nad glavom.

Prodajna izložba „DoMiraj izdominiraj za Dan zaljubljenih“ održaće se 13. februara od 19h u Kući ljudskih prava u Beogradu.

Umetnici koji čine neformalnu grupu građana DoMiraj, zajedno sa Združena akcija Krov nad glavom i idejnim rešenjem koje im je donirao Tim8, odlučili su da se udruže i pomognu u cilju prikupljanja sredstava za izgradnju jedne od kuća u naselju.

Kao deo kampanje koja i dalje traje na Donacije.rs, organizuje se humanitarna prodajna izložba „DoMiraj izdominiraj za Dan zaljubljenih“ koja će se održati 13. februara 2019. od 19h u Kući ljudskih prava u Beogradu gde će se sva sredstva prikupljena od prodaje radova pridodati kampanji #domiraj.

Ciljana suma za realizaciju ovog projekta je 120.000 dinara.

♥️♥️♥️

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *