Kućica na stubovima postavlja se gde god poželite
Svetski projekti

Izdignuta kućica na stubovima za one koji ne vole komšiluk

Kućica na drvetu zvana F3 može se prilagoditi različitim potrebama korisnika ali i uslovima lokacije zahvaljujući svojoj čeličnoj konstrukciji.

Svima onima koji su u detinjstvu želeli da imaju kućicu na drvetu, firma Antony Gibbon Design može ispuniti želju pružajući im montažni objekat koji se lako može podići na bilo kojem terenu… i to daleko iznad komšija! Naime, dvospratni objekat heksagonalne forme osnove, zahvaljujući svom konstruktivnom sklopu sa oslanjanjem na stubovima ona može biti postavljena gde god klijent poželi pa čak i među krošnjama tako da izgleda kao da je kućica na drvetu.

Montažni objekat na stubovima može se lako podići na bilo kojem terenu… i to daleko iznad komšija!

Piramidalna forma objekta omogućava postavljanje kućice i u planinskom okruženju gde je potrebna veća kosina krova. Iz heksagonalne osnove, četiri fasadna zida se podižu pod kosinom, dok dva ostaju pod pravim uglom u odnosu na osnovu. Upravo ovi zidovi su zastakljeni čime pružaju sjajan, izdignut pogled na okruženje.

Osnova kućice na dva nivoa

Birajte opremu po želji

Na prvom nivou kućice nalazi se dnevni boravak sa kuhinjom i kupatilo, dok je na spratu spavaća soba, piše Architizer. Ono što je specifično za ovaj montažni objekat jeste da se može prilagoditi specifičnim zahtevima klijenata po pitanju funkcije i opreme.

Kućica je dostupna sa različitim obradama fasade/krova, a ponuđen je i niz mogućnosti koje se odnose na prozore i vrata, kako bi se objekat prilagodio različitim lokacijskim uslovima ali i budžetima.

Jednom kada sve bude završeno, onda pogled iz vaše kućice na drvetu može izgledati ovako:

Kad ste već ovde…

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *