Enterijeri, Izdvojeno

Kad kvadrati nisu problem: Prostran stan u Kijevu

Ovaj savremeno opremljen stan u Ukrajini prostire se na čak 270 kvadrata a našu pažnju najviše su privukli interesantni detalji.

Kada imate dnevnu sobu od bezmalo sto kvadratnih metara onda ona može da izgleda ovako! Ogroman četvorosed nasađen nasred sobe razdavaja sedeći deo od ostatka sadržaja u istoj prostroji. A njih ima podosta! Tu je pre svega ogromna kuhinja sa ostrvom, svetlom okupana trpezarija ali i radni deo sa bibliotekom zasnovan oko jednostavnog drvenog stola.

Stylish-Loft-in-Kiev-by-Slava-Balbek-and-Sasha-Ivasiv-1

Dnevna soba nema TV već projektor. Iz tog razloga nema ni klasične TV police ali je umesto nje napravljen zanimljiv detalj od debla drveta obrađen u kvadratni poprečni presek. Slike na podu? To je pravi enterijerski hit, piše Freshome.

Stylish-Loft-in-Kiev-by-Slava-Balbek-and-Sasha-Ivasiv-15

Veoma moderna kuhinja urađena je u minimalističkom stilu s radnom pločom od keroka koja se diže sve do kuhinjskih elemenata. Kako bi se utoplio enterijer, kuhinjsko ostrvo urađeno je u potpunosti od prirodnog drveta.

Stylish-Loft-in-Kiev-by-Slava-Balbek-and-Sasha-Ivasiv-5

Stylish-Loft-in-Kiev-by-Slava-Balbek-and-Sasha-Ivasiv-4

Neobična rasveta, zanimljive slike, interesatne skulpture dolaze do izražaja u belom prostoru.

Stylish-Loft-in-Kiev-by-Slava-Balbek-and-Sasha-Ivasiv-3

Nameštaj s izraženim linijskim nosačima je veoma popularan u poslednje vreme a ovaj stan obiluje takvim rešenjima.

Stylish-Loft-in-Kiev-by-Slava-Balbek-and-Sasha-Ivasiv-2

Stylish-Loft-in-Kiev-by-Slava-Balbek-and-Sasha-Ivasiv-6 Stylish-Loft-in-Kiev-by-Slava-Balbek-and-Sasha-Ivasiv-7 Stylish-Loft-in-Kiev-by-Slava-Balbek-and-Sasha-Ivasiv-8 Stylish-Loft-in-Kiev-by-Slava-Balbek-and-Sasha-Ivasiv-9 Stylish-Loft-in-Kiev-by-Slava-Balbek-and-Sasha-Ivasiv-10 Stylish-Loft-in-Kiev-by-Slava-Balbek-and-Sasha-Ivasiv-11 Stylish-Loft-in-Kiev-by-Slava-Balbek-and-Sasha-Ivasiv-12 Stylish-Loft-in-Kiev-by-Slava-Balbek-and-Sasha-Ivasiv-13 Stylish-Loft-in-Kiev-by-Slava-Balbek-and-Sasha-Ivasiv-14 Stylish-Loft-in-Kiev-by-Slava-Balbek-and-Sasha-Ivasiv-15 Stylish-Loft-in-Kiev-by-Slava-Balbek-and-Sasha-Ivasiv-16 Stylish-Loft-in-Kiev-by-Slava-Balbek-and-Sasha-Ivasiv-17 Stylish-Loft-in-Kiev-by-Slava-Balbek-and-Sasha-Ivasiv-19 Stylish-Loft-in-Kiev-by-Slava-Balbek-and-Sasha-Ivasiv-20 Stylish-Loft-in-Kiev-by-Slava-Balbek-and-Sasha-Ivasiv-21 Stylish-Loft-in-Kiev-by-Slava-Balbek-and-Sasha-Ivasiv-22 Stylish-Loft-in-Kiev-by-Slava-Balbek-and-Sasha-Ivasiv-23 Stylish-Loft-in-Kiev-by-Slava-Balbek-and-Sasha-Ivasiv-24 Stylish-Loft-in-Kiev-by-Slava-Balbek-and-Sasha-Ivasiv-25 Stylish-Loft-in-Kiev-by-Slava-Balbek-and-Sasha-Ivasiv-26 Stylish-Loft-in-Kiev-by-Slava-Balbek-and-Sasha-Ivasiv-27 Stylish-Loft-in-Kiev-by-Slava-Balbek-and-Sasha-Ivasiv-29 Stylish-Loft-in-Kiev-by-Slava-Balbek-and-Sasha-Ivasiv-30

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *