Enterijeri, Izdvojeno

Kako izgleda enterijer dizajnera enterijera

Švedski dizajner enterijera Lotta Agaton otvorila je vrata svog doma i otkrila zainteresovanim kako izgleda stan nekog ko se profesionalno bavi tim poslom.

Pošto je u pitanju dizajnerka iz Švedske, logično je za očekivati da će enterijer biti urađen u skandinavskom stilu – jednostavno i nenametljivo. Takav je i ovaj stan od 186 kvadratnih metara u Vasastanu – centru Stokholma.

Lotta-Agaton-enterijer-2

Stan je, naravno, krcat poznatim dizajnerskim komadima nameštaja i rasvetom ali su svi oni pažljivo postavljeni na svoje mesto tako da mogu da dođu do izražaja.

Lotta-Agaton-enterijer-3

Pošto je kuća u kojoj se nalazi stan, kao i većina kuća u ovom delu grada, sagrađena na prelazu dva veka, prostor je potpuno renoviran i pretvoren u petosoban stan koji je izuzetno prijatan za boravak.

Lotta-Agaton-enterijer-4  Lotta-Agaton-enterijer-6 Lotta-Agaton-enterijer-7 Lotta-Agaton-enterijer-8 Lotta-Agaton-enterijer-9 Lotta-Agaton-enterijer-10 Lotta-Agaton-enterijer-11 Lotta-Agaton-enterijer-12 Lotta-Agaton-enterijer-13 Lotta-Agaton-enterijer-14Lotta-Agaton-enterijer-5

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *