Marsel Team radi vizuelizacije stanova, interaktivne 3d osnove i virtuelne ture, te sva prateća marketinška rešenja.
Promo

Kako prodati stan dok je zgrada još u ranoj fazi izgradnje

Marsel Team iz Subotice ima u svojoj ponudi prodajne alate koji omogućavaju brzu prodaju nekretnine po dobroj ceni dok se ne zabije prvi ašov.

Jedini način da investitori u polju nekretnina obezbede uspešan rast jeste da ugovore prodaju stanova dok je zgrada još u ranoj fazi izgradnje. U eri masovne izgradnje i vrlo jake konkurencije, taj zadatak deluje skoro nemoguće. Pored stalnih težnji da se isprate moderni materijali i tehnologije građenja, investitori su i u konstantnoj trci za inovativnim rešenjima kako privući kupce i brže ugovoriti prodaju stanova.

Međutim, rešenje postoji. I to domaće!

Naš tim ne pravi samo lepe slike zgrada i stanova – investitoru dostavljamo kompletan paket prodajnog materijala.

Marsel team je subotička firma koja je tokom višegodišnjeg iskustva sa vodećim lokalnim brendovima visokogradnje dobila sasvim novu percepciju i viziju na marketing i prodaju stanova u ranoj fazi izgradnje objekta. Kao glavni prodajni alati, u ponudi su savremene vizuelizacije stanova, interaktivne 3D osnove i virtuelne ture, te sva prateća marketinška rešenja.

Osnivači, Mišel Kanzel i Boris Bukvić, izdvajaju zbog čega se oni razlikuju od izuzetno jake konkurencije na tržištu vizuelizacije:

“Naš tim ne pravi samo lepe slike zgrada i stanova – investitoru dostavljamo paket prodajnog materijala i pratimo ga od početka rezervacija do kraja realizacije projekta.

Prodaja stanova teče neometano

Svaki minut stagnacije marketinga za investitora može da predstavlja propuštenu prodajnu priliku. Kako izrada realističnih rendera zahteva određeno vreme, Marsel Team investitorima obezbeđuje prodajne osnove kako bi prodajna priča neometano tekla.

“Dok naša ekipa radi na vizualima i virtualnim turama, investitor uporedo radi na rezervacijama sa materijalom koji mu dostavljamo.”

Kada se kupci lakše odlučuju za kupovinu stana

Pokazalo se da kupci stanova posle odgledane vizuelizacije i virtualne šetnje dobiju potpunu sliku kao i ideju o tome kako je živeti u tom prostoru.

Uz to, važno je istaći da se ljudi mnogo lakše odluče za kupovinu nečega kada im je u potpunosti jasno šta dobiju za svoj uloženi novac. To se u oblasti nekretnina postiže uz pomoć potpunih prodajnih rešenja koje su u ponudi Marsel Team.

Na ovaj način investitor povećava sebi šanse u privlačenju kupaca i na kraju prodaju stanova.

Marsel Team priprema i kompletne vizuale za prodajnu kampanju te na svakih par dana investitoru se dostavljaju nova rešenja: slike visoke rezolucije, videa, virtuelne ture stanova, snimanje dronom i sve ono što investitoru može da pruži prednost u tržišnoj utakmici.

Na ovaj način investitor konstantno ažurira svoje stranice na društvenim mrežama i sajtu, te povećava sebi šanse u privlačenju kupaca i na kraju prodaju stanova.

Trenutak monumentalnosti

Marsel team stoji uz svoje klijente. Oni ponosno kažu da njihovi klijenti-investitori rade izuzetne stvari. Ostavljaju trag koji će biti prisutan  i nakon što nas ne bude. Kvalitetna vizuelizacija dočarava sliku i trenutak te monumentnosti.

Više informacija o ponudi Marsel Team pogledajte ovde.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *