Nameštaj i oprema

Kancelarijska oprema koju ćete poželiti na svom poslu

Uređujete kancelarijski prostor? Pogledajte ove nesvakidašnje komade kancelarijske opreme koji su predstavljeni na ovogodišnjem sajmu nameštaja u Stokholmu.

Sajam nameštaja u švedskoj prestonici doneo je neka krajnje neobična rešenja za poslovne prostore. Ovo su ona koja su nama zapala za oko.

Ukoliko želite da telefonirate u miru i tišini iako se nalazite u bučnom kancelarijskom okruženju rešenje je BuzziHood ispod kojeg se možete pričati u miru. Može biti instaliran bilo gde a njegove jarke boje će doneti vedrinu u poslovni prostor.

zvucna-izolacija-3

zvucna-izolacija

QuietPods su mobilne tihe kancelarije za upotrebu u javnom okruženju ili velikim otvorenim prostorim. Ova kancelarija se nalazi na točkovima i lako se pomera. Zvučno je izolovana tako da je pogodna kako za rad u bučnom okruženju tako i za obavljanje poverljivih sastanaka.

Proizvodi su u više dimenzija koje su prilagođene radu jedne, dve ili više osoba.

kancelarija-quietpod

kancelarija-quietpod-2

Ukoliko provodite dosta vremena u stojećem položaju proizvođači preporučuju Active Stand amortizer. Klateći se na njemu, telo je aktivno u uspravnom položaju i lakše podnosi boravak na tvrdoj podlozi. Na ovaj način se jačaju leđa, stomak i noge, poboljšava se cirkulacija i ravnoteža. Mana je njegova cena koja je na sajmu iznoosila oko 120 evra.

stajanje stajanje-dugo

Posetu sajmu Stockholm Furniture & Light Fair omogućila je Švedska ambasada u Beogradu.

Još članaka sa sajma pogledajte prateći ključnu reč sff2014.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *