Hotelsko-rezidencijalni kompleksa Porta Rai u Ulcinju; Izvor: Karisma
Regionalni projekti

Na Velikoj plaži u Ulcinju niče hotel Porta Rai vredan 160 miliona evra

Karisma otvara svoj drugi hotel u Crnoj Gori, a ovoga puta to će biti na hotel sa pet zvezdica koji će biti izgrađen u roku od tri do četiri godine.

Karisma Hotels & Resorts i Dobrov & Family Group najavili su ovih dana početak izgradnje luksuznog hotelsko-rezidencijalnog kompleksa Porta Rai u Ulcinju u Crnoj Gori.

Kako se navodi, izgradnja ovog turističkog projekta počeće u novembru ove godine, a procenjena vrednost investicije iznosi 160 miliona evra.

Kompleks Porta Rai će biti smešten na Velikoj plaži, popularnoj „Ulcinjskoj Kopakabani“.

Srodni članci na portalu Gradnja:

Porta Rai će biti destinacija za kvalitetan odmor i relaksaciju; Izvor: Karisma

Plan je da se ceo projekat izgadnje hotela s pet zvezdica realizuje u periodu od tri do četiri godine.

Hotelsko-rezidencijalni kompleks kategorizacije sa pet zvezdica u svojoj ponudi imaće restorane i barove, wellness i spa centar, sedam bazena, padel, teniski i košarkaški teren, mini golf, raznovrsne dečije sadržaje sa promenadom i retail zonom.

“Cilj nam je da u novembru ove godine osiguramo početak gradnje, a plan je da ceo projekat realizujemo u periodu od tri do četiri godine.”, rekao je Dragan Lučić, direktor Dobrov & Family Group za Crnu Goru.

Izvor: Karisma
Izvor: Karisma
Izvor: Karisma
Izvor: Karisma

Kapija raja usred parka

Sam naziv Porta Rai ima simboličko značenje, a simbolizuje “kapiju raja”. Naime, „PORTA“ je latinska reč koja znači „velika kapija“, dok se reč „RAI“ odnosi na „raj“ ili “nebo”.

“Rezidencijalne jedinice najvišeg kvaliteta važna su komponenta ponude koju stvaramo, ali je najveći fokus u razvoju posvećen sadržajima za decu i porodice”, rekao je Nemanja Kostić, direktor Karisma Hotels & Resorts za Evropu i Bliski istok.

Ceo kompleks biće smešten usred velikog parka, ispunjenog zelenim površinama i autentičnim mediteranskim zasadima.

“Želimo da stvorimo ambijent po meri čoveka”, dodao je Kostić.

Izvor: Karisma

Karisma u Srbiji

Pored najavljenog hotela Porta Rai, Karisama u svom portfoliju ima još jedan hotel u Crnoj Gori. Radi se o hotelu Azul Beach takođe u Ulcinju sa četiri zvezdice.

Podsetimo, grupacija Karisma ima svoj hotel i u Srbiji. U pitanju je Bor Hotel by Karisma na Zlatiboru. Ovaj hotelski kompleks, otvoren krajem prošle godine, ima na raspolaganju 93 sobe, SPA & Wellness centar, tri restorana, Rooftop, Lobby bar, uslugu konsijerža i sve ostalo što prati jedan hotel sa pet zvezdica.

Izabrali smo za vas...

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *