Konkursi

Ktitorov konkurs za mlade talente

Kompanija Ktitor raspisala je konkurs za dizajn nove linije kancelarijskog nameštaja – StartOFFice, namenjene mladom, modernom i uspešnom poslovnom čoveku.

Predmet konkursa je originalno idejno rešenje – dizajn radnog prostora sastavljenog iz radnog stola sa dodatkom i arhivske komode, do detalja koji će omogućiti izradu prototipa. Dizajn elemenata trebalo bi da zadovolji potrebe današnjeg mladog, modernog poslovnog čoveka, kako u funkcionalnom, tako i u estetskom pogledu.

Konkurs je otvoren od 30. marta do 27. aprila 2015. godine do 16 časova. Rezultati konkursa biće objavljeni na stranici www.ktitorstartoffice.rs, 6. maja 2015. godine.

Nagrada za prvo mesto iznosi 1.000 evra plus što će kompanija Ktitor u saradnji s autorom razraditi rešenje u idejni projekat i realizovati prototip koji će premijerno biti predstavljen na Mikser festivalu u junu 2015. godine.

Nagrada za drugo mesto je 500 a za treće 300 evra.

Konkurs je otvoren za mlade talente, studente završnih godina fakulteta, master i postdiplomskih studija. Potrebno je da kandidati uz idejno rešenje dostave i kraću biografiju.

Zainteresovani kandidati nepohodnu dokumentaciju (CV, idejno rešenje u PDF formatu) mogu poslati popunjavanjem elektronske prijave na sajtu www.ktitorstartoffice.rs.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *