Opremanje

LG Therma V: Idealno rešenje za zimu i leto

Ekonomično grejanje i hlađenje prostorija, kao i grejanje sanitrane vode, samo su neke od mogućnosti koji nudu ovaj napredni sistem

Sama pomisao na zimu, pored mnogih idiličnih momenata koji se mogu doživeti dok napolju provejava sneg, ima i svoje manje lepe strane. Za neke od nas ovo je godišnje doba kada se budimo u hladnim prostorijama i razmišljamo o najekonomičnijem i najefikasnijem rešenju da zagrejemo svoj životni i radni prostor. Oni koji traže idealno rešenje za zagrevanje, ali i hlađenje različitih prostorija tokom letnjih meseci, u LG Therma V sistemu mogu pronaći pravu soluciju.

Energetski_efikasan_sistem

Ali, krenimo od samog načina funkcionisanja LG Therma V uređaja, za koji se sa pravom može reći da predstavlja najnapredniji sistem toplotnih pumpi koje funkcionišu po principu vazduh/voda. Instalacija čitavog sistema je krajnje jednostavna i ne podrazumeva dodatne troškove jer ne zahteva nabavljanje posebnih dozvola ili ugradnju dimnjaka. LG Therma V uređajima može se rukovati na jednostavan i praktičan način, što u svakodnevnom životu olakšava stvaranje komforne atmosfere u vašem domu. Sisteme za grejanje, hlađenje, pa čak i za snabdevanje tople sanitarne vode, možete lako podesiti prema sopstvenim potrebama, čak i daljinski. Funkcije se mogu lako menjati, zahvaljujući kontrolnom uredjaju. Postoji nekoliko različitih verzija sistema rada, ali svima je zajedničko da će uvek obezbeđivati željenu temperaturu koja će biti ujednačena u celom vašem domu, a da pritom ne morate da mislite na bezbednost, jer ne postoji mogućnost eksplozija ili požara.

Godisnji_energetski_trosak_za_grejanje

LG Therma V se može koristiti kao rešenje i za različite tipove grejanja, od podnog grejanja do snabdevanja toplom vodom iz više toplotnih izvora. Therma V toplotne pumpe vazduh/voda kombinovane sa solarnim panelima koriste dva obnovljiva izvora energije da bi obezbedile grejanje i toplu vodu, vazduh i solarnu energiju. Zahvaljujući izuzetnim faktorima sezonske energetske efikasnosti (SCOP, SEER), ovi sistemi troše malo energije. Za sve one koji razmišljaju o tome da li je uređaj spada u kategoriju ekoloških dovoljno je reći da su ovi sistemi izvori obnovljive energije i da je njihova emisija CO2 veoma mala i zato na duži rok mogu da zaštite našu okolinu od štetnih uticaja standardnih sistema.

Emisija_Co2

Troškovi instalacije LG Therma V toplotnih pumpi ne razlikuju se značajno od troškova za standardne kotlove i ukoliko se pravilno ugrade i koriste pružaju odličan odnos uloženo-dobijeno i brz povraćaj investicije, zahvaljujući maloj potrošnji energije i malim troškovima rada. Tehnološka rešenja zasnovana na obnovljivoj energiji i velika energetska efikasnost garantuju da LG Therma V sistemi pružaju ekonomično grejanje, a dodatni kredibilitet za poverenje u efikasnost i kvalitet predstavlja i garancija od 3 godine za sve modele.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *