Logistički centar prostire se na čak 50.000 kvadrata
Novi objekti

Ovako izgleda najsavremeniji logistički centar kompanije KLP u Šimanovcima

U Industrijskoj zoni u Šimanovcima otvoreno je gradilište logističkog centra površine čak 50.000 kvadratnih metara.

U Šimanovcima kraj Beograda, u toku je izgradnja najsavremenijeg višenamenskog skladišta od 50.000 m2 koje se gradi prema FM Global i LEED standardima izgradnje, čiji će radovi faze 1 biti gotovi u julu 2019. godine.

Objekat će biti deljiv na 9 modula, samim tim omogućeno je i izdavanje većem broju zakupaca uz prateći kancelarijski sadržaj. Uz uslove lokacije i kvaliteta gradnje, KLP kompleks spada u objekte KLASE „A“ za savremene industrijske objekte. Moduli su površine od 1.200 do 2.200 kvadratnih metara uz koji ide i administrativni prostor koji je u proseku od 300 kvadrata mada se kreće i do 800 metara kvadratnih.

Pogled s auto-puta Beograd – Zagreb

Dinamična i jednostavna forma objekta simbolizuje brz način funkcionisanja logističkog centra.

KLP I, biće izgrađen u julu 2019. godine, a položen je i kamen temeljac za drugi objekat kompleksa-KLP II, iste namene, koji se nalazi neposredno pored objekta KLP I. Do kraja 2019. godine u planu je početak izgradnje i trećeg objekta- KLP III čija će namena biti multifunkcionalne hladnjače i ADR. Za izvođenje radova zadužena je kompanija Konstruktor.

Karakteristika arhitektonskog dizajna ovog logističkog centra jeste dinamična i jednostavna forma koja naglašava i simbolizuje brzinu modernog života i brz način funkcionisanja logističkog centra.

Kad ste već ovde…

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *