Grad Niš; foto: Ivan Aleksić – Wikimedia
Aktuelno

Mapa gradilišta Srbije proširena na Kragujevac, Niš i Loznicu

Na Mapi gradilišta portala Gradnja.rs uskoro ćete moći da vidite i šta se zida na Zlatiboru!

Prošlo je tek nešto više od mesec dana od lansiranja Mapa gradilišta – najnovijeg servisa našeg portala – a rezultati se već očigledni. Ne samo da je mapa analizirana preko 5.500 puta već je na njoj uneseno preko 360 gradilišta iz cele Srbije.

Nakon inicijalnog mapiranja gradilišta u Beogradu i Novom Sadu, na red su došli i drugi gradovi u našoj zemlji pa se tako na ovom servisu mogu pronaći i gradilišta u Kragujevcu, Nišu, Loznici, a počeo je proces identifikovanja svih aktivnih gradilišta na Zlatiboru.

Ne samo da je mapa analizirana preko 5.500 puta već je na njoj uneseno preko 360 gradilišta iz cele Srbije.

Na Mapi gradilišta možete saznati šta se i gde zida u vašeg gradu, a takođe možete pogledati i fotografije gradilišta, vizuelizacije budućeg objekta i pročitati osnovne informacije o projektu kao što su podaci o zgradi, investitoru i rokovima građenja.

Mapa gradilišta ne pokriva samo stambenu izgradnju, već i javne, poslovne, kulturne i verske objekte ali i velike infrastrukturne objekte. Gradilišta su takođe razvrstana i po njihovom statusu pa su tako različitim bojama označene zgrade u izgradnji, u planu, završene i obustavljene.

Pogledajte Mapu gradilišta Srbije tako što ćete kliknuti OVDE.

Kad ste već na ovoj stranici…

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *