Navikli smo da enterijeri kuća na točkovima izgledaju dosta svedeno. Ovaj kotrljajući dom je nešto sasvim drugačije.

Kompanija Tiny Heirloom specijalizovala se za proizvodnju mikro-domova na točkovima koji se svojom udobnošću ali i dizajnom enterijera ne razlikuju mnogo od klasičnih rešenja. Zapravo, enterijeri ovih kuća na točkovima, po atmosferi i uređenju, najviše nas podsećaju na one iz Ikeinih kataloga – sve je ušuškano a prostor maksimalno iskorišćen.

moderna mala kuca 2

Slogan kompanije Tiny Heirloom jeste „Kuća je tamo gde je parkirate“ što najbolje opisuje njihovu pokretnu kuću. Izaberite željeni model, zakačite je za auto i odvezite je tamo gde želite da živite.

moderna mala kuca 4

Uz ovu pokretnu kuću od 22 kvadrata dolazi sve ovo što vidite na slikama. Dakle, potpuno opremljen dom! Funkcionalno rešenje kuće nije moguće menjati a ono što je kupcima ostavljeno da biraju jeste kolorit, materijali i nivo opreme.

Kupovina ovakve, potpuno opremljene, pokretne kuće će zadovoljiti potrebu mladih da imaju u isto vreme i dom i avanturu.

Ovako opremljen dom na točkovima i nije baš jeftin. Naime, za ovaj model pod imenom The Sapphire, koji je ujedno i najbolji, moraćete izdvojiti čak 75.000 dolara. Za naše uslove to jeste skupo, ali za SAD nije. Cene nekretnina u američkim gradovima dostiže astronomske cifre pa se upravo zato poslovni model Tiny Heirlooma bazira na činjenici da mnogo mladi parovi ne žele da uđu u dugove koji će ih opteretiti do kraja života. Kupovina ovakve, potpuno opremljene, pokretne kuće će zadovoljiti njihovu potrebu da imaju i dom i avanturu.

moderna mala kuca 5

Spavanje je organizovano na galeriji do koje se stiže stepenicama.

moderna-mala-kuca-3

Ovako izgleda dnevni boravak: dve crne Eames plastične stolice, bakarni stočić i lampa.

moderna mala kuca 8

Spavaća soba sa krovnim prozorom.

moderna mala kuca 9

Na krovu kuće se nalazi terasa na koju se penje merdevinama.

stepenice merdevine

terasa na krovu 2

Terasa na krovu prikolice za dobar pogled na okolinu.

terasa na krovu

A pokretni stomatološke ambulante? I to postoji!

Stomatolog na točkovima: Ako nećete vi kod zubara, dolazi on kod vas

Firme iz kategorije Montažni objekti:

Dodaj firmu u Adresar