Takmičenje “Xella Triumph” namenjeno je projektantima koji su odabrali Xella materijale za realizaciju projekta.
Konkursi, Promo

Nagradni konkurs: JOŠ 15 DANA za kuće i objekte koji menjaju svet

Takmičenje “Xella Triumph” namenjeno je projektantima koji su odabrali Xella materijale za realizaciju projekta. Prijave do 30. septembra!

Svaki objekat je priča za sebe. Odgovara na različite želje i prioritete, nosi specifičan pečat arhitekte i ima jedinstveno mesto u svom okruženju. Zato Xella Srbija svaki objekat tretira kao pravo malo remek delo. Bilo da je u pitanju porodična kuća, stambena ili poslovna zgrada, Xella Srbija nikada ne zaboravlja da iza svega što naše živote čini lepšim i kvalitetnijim stoje ljudi. I zato poziva sve one koji su svojim arhitektonskim rešenjima i izvedenim objekatima u periodu od 2017 do 2019. godine, ulepšali nečiji kraj i učinili ga boljim mestom za život da se prijave na „Xella Triumph“ takmičenje do 30. septembra!

Pod sloganom “Ideje koje menjanju svet”, takmičenje ima za cilj promociju inovativnih arhitektonskih rešenja.

Takmičenje “Xella Triumph” namenjeno je projektantima koji su odabrali Xella materijale za realizaciju projekta. Pod sloganom “Ideje koje menjanju svet”, takmičenje ima za cilj promociju inovativnih arhitektonskih rešenja, kao i vrednosti koje Xella tradicionalno neguje – zaštita životne sredine kroz ekološku, energetski efikasnu i održivu gradnju.

Xella Triumph takmičenje daje mogućnost učešća svim projektantima koji su projektovali objekte u Xella sistemu gradnje, a čija izgradnja je realizovana u periodu od 2017. do 2019. godine.

Kategorije

Takmičari mogu prijaviti objekte iz sledećih kategorija:

  • Porodična kuća
  • Stambeni objekat
  • Poslovno-stambeni objekat

Više o pravilima učešća pogledajte ovde.

Stručni žiri

Stručni žiri, sačinjen od dva nezavisna člana i predstavnika kompanije, bodovaće prijavljene radove po segmentima i nagraditi najboljeg učesnika iz svake od prijavljenih kategorija. Glavna nagrada, “Grand Prix”, obuhvata objekte iz svih prijavljenih kategorija i biće dodeljena najboljem učesniku prema mišljenju žirija.

Nagrade

Više o nagradama pogledajte ovde.

Prijavite se

Prijavite se i registrujte ovde.

Organizator takmičenja Xella Srbija, deo je Xella Group-e, nemačke kompanije koja razvija, proizvodi i prodaje građevinske i izolacione materijale. Sa robnim markama Ytong, Silka i Multipor, Xella je jedan od najvećih svetskih proizvođača porobetona i silikatnih proizvoda.

 

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *