Konkursi

Poziv za učestvovanje u arhitektonskom konkursu Bringing light to life 2018

Peto izdanje konkursa kompanije VELUX koji je započet u Bugarskoj, od ove godine dobija regionalni karakter pa su arhitekte iz Srbije, Crne Gore, Makedonije, Bosne i Hercegovine i Rumunije dobro došle da svoje projekte prikažu široj, regionalnoj publici.

Arhitektonski konkurs Bringing Light to Life za cilj ima promociju projekata koji pokazuju raznovrsnost mogućnosti aplikacije krovnih prozora na kućama, stambenim, poslovnim i komercijalnim zgradama.

Zainteresovani se mogu registrovati i prijaviti projekte u dve kategorije: Porodične kuće i Rezidencijalni/Javni objekti. U konkurenciji za nagrade biće samo pravi projekti koji u sebi sadrže krovne prozore i/ili svetlosne tunele za kose i ravne krovove. Detalji, 3D vizualizacije i dodatne informacije o projektu su dobrodošle budući da će vizualizovani projekti imati prednost prilikom ocenjivanja žirija.

Projekti mogu biti iz 2017. ili 2018. godine, u bilo kojoj fazi, uključujući i već izvedene objekte u navedenom periodu.

Nagrade

Dodeljuju se po jedna nagrada u obe kategorije i jedna velika nagrada u iznosu od 2.000 evra. Posebna poslastica za pobednika biće poseta VIII Daylight simpozijumu koji se održava u Parizu.

Rokovi

Rok za slanje projekata je 10. decembar / 23:59:59 h.

Žiri će o pobednicima odlučivati tokom januara 2019. godine dok će pobednici biti objavljeni na svečanoj ceremoniji koja će se održati u Sofiji u februaru 2019. godine.

Kako učestvovati

Svoje projekte možete prijaviti putem registracionog formulara.

Na zvaničnom sajtu konkursa možete pogledati pobedničke i sve prijavljene radove iz prethodnih godina.

Svim učesnicima želimo puno uspeha!

Srodni tekstovi

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Оставите одговор

Obavezna polja *