42. Salon arhitekture otvara se 26. marta
Konkursi

Konkurs za 42. Salon arhitekture od 20. januara 2020.

Spremajte radove iz godine za nama jer za manje od mesec dana kreću prijave za konkurs za 42. Salon arhitekture koji će se održati od 26. marta do 30. aprila 2020. godine.

Muzej primenjene umetnosti kao organizator konkursa objavio je informaciju da se 42. Salon arhitekture održati od 26. marta do 30. aprila 2020. godine.

Konkurs će biti otvoren od 20. januara do 20. februara 2020. godine, dok će se prijave obavljati elektronskim putem putem portala Salona: www.salonarhitekture.rs.

Laureati iz 2019.

Podsetimo, Grand Prix na prošlogodišnjem Salonu arhitekture otišla je birou AKVS za Letnje kuće u Kotoru. Nagrada u kategoriji Arhitektura pripala je Goranu Vojvodiću i Jeleni Ivanović Vojvodić za Poslovni objekat Roaming Group u Beogradu. Nagrada u kategoriji „Gosti salona delo u inostranstvu“ pripala je autorima Nenadu Popoviću i Senki Popović za obrazovni centar u Nemačkoj, a laureati u kategoriji Enterijer su Aleksandar Gušić za Adaptacija izložbenog prostora Narodnog Muzeja u Smederevskoj Palanci kao i Sara Dimitrijević za Apartman SS u Beogradu. Priznanje za Arhitekturu pripala je Predragu Milutinoviću za fabriku Zumbotel u Nišu.

Kad ste već ovde…

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *