Aktuelno, Izdvojeno

Upišite svoju firmu besplatno u Adresar

Imate firmu koju želite da ispromovišete? Naš Adresar će vam pomoći da lakše dođete do klijenata – i to potpuno besplatno!

Ukoliko nudite usluge iz oblasti građevinarstva i arhitekture, prodajete materijale ili zastupate određene brendove, prijavite svoj biznis na našem Adresaru. Lako pretraživ adresar sa tačnim lokacijama firmi, zahvaljujući korišćenju servisa Google Maps, omogućiće potencijalnim klijentima da vas lako pronađu, nazovu ili posete vašu veb ili Fejsbuk stranicu.

Izgled početne strane Adresara na Gradnja.rs
Izgled početne strane Adresara na Gradnja.rs

Adresar je podeljen na kategorije kako bi pretraga bila lakša. Ukoliko prodajete keramiku, rasvetu ili tkanine upišite svoju firmu pod kategorijom Enterijer. Ukoliko je pak vaš biznis okrenut ka prozorima, vratima ili fasadama – vaša kategorija je Fasada i stolarija. Pod kategorijom Instalacije, naći će se svi oni koji imaju imaju proizvode za grejanje, vodovod, klimatizaciju i ostalo. Tu su još i kategorije Konstrukcije (beton, drvo, čelik), Krovni materijali, Mašine i alat kao i Radovi u eksterijeru.

Ukoliko nudite usluge iz oblasti projektovanja ili radite izvođenje radova u enterijeru ili eksterijeru, prava kategorija za vas jeste Usluge.

Kako uneti podatke u Adresar?

Unošenje podataka je veoma jednostavno! Sve što treba da uradite jeste da se registrujete nakon čega treba popuniti formular sa osnovnim informacija o firmi. Spremite i kraći tekst o vašem poslovanju kao i logo vaše firme. Registracija će vam omogućiti i da komunicirate s potencijalnim klijentima kao i da menjate podatke o vašoj firmi. Ukoliko budete imali problema s ubacivanjem podataka, slobodno nas kontaktirajte.

Da li je zaista besplatno?

Unošenje podataka u Adresar je potpuno besplatno. Ne samo da ćete napraviti profil vaše firme na našem portalu, već ćete moći i da komunicirate s potencijalnim klijentima, da promovišete svoje proizvode ili usluge kao i da upućujete na vaše veb stranice i Fejsbuk profile.

Kako pojačati nastup na Adresaru?

Ukoliko želite da izdvojite svoju firmu od ostalih u određenoj kategoriji, kao i da se profil vaše firma pojavljuje i na drugim stranicama u okviru portala Gradnja.rs možete izabrati željeni paket u skladu s vašim potrebama i mogućnostima.

Evo kako to izgleda:


Dodajte svoju firmu odmah

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *