Enterijeri

Novo ruho hotela Four Seasons: Inspiracija u glamuru Holivuda prošlog veka

Nadaleko poznati lanac hotela The Four Seasons konstantno ulaže u adaptaciju svojih objekata. Sada je na red došao doute na Beverli Hilsu u Los Anđelesu.

Za glamuroznu klijentelu koja u njemu odseda potreban je glamurozan enterijer. Kompanija SFA Design za ovu priliku odlučila se da inspiraciju crpi u sjaju Holivuda iz četdesetih godina prošlog veka. Zadatak je bio da se svih 300 soba redizajnira uključući i glavnu balsku salu a da se pritom zadrži duh Four Seasons hotela.

Sobe su dobile, kako oni to kažu, „klasičnu estetiku i pametnu jednostavnost“. To u prevodu znači da su korišćeni vrhunski materijali i nameštaj koji su utopljeni blagim nijansama nežnih boja i toplim tonovima prirodnog drveta. Uostalom, pogledajte sami kako to izgleda.

four-seasons-architecture-four-seasons-Exterior four-seasons-architecture-Windows-Lounge four-seasons-Executive-Suite-001 four-seasons-Grand-Luxury-Suite-002 four-seasons-Grand-Luxury-Suite-003 four-seasons-Guestroom-AFTER four-seasons-Lobby four-seasons-Luxury-Suite-004 four-seasons-Presidential-East-Suite-001 four-seasons-Presidential-East-Suite-003 four-seasons-Presidential-East-Suite-005 four-seasons-Presidential-West-Suite-001 four-seasons-Presidential-West-Suite-002 four-seasons-Presidential-West-Suite-003 four-seasons-Presidential-West-Suite-004

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *