Aktuelno

Obrisan sajt Melanije Tramp nakon afere oko diplome iz arhitekture

Nakon što je okriveno da supruga republikanskog kadidata za predsednika SAD nema diplomu arhitekte, uklonjena je prvo biografija, a potom i ceo sajt.

Na sajtu bivše slovenačke manekenke pisalo je da ima zvanje diplomiranog arhitekte koju je izdao Univerzitet u Ljubljani. Međutim, kako je njena međunarodna karijera rasla, brojni novinari su dovodili u pitanje ovu njenu tvrdnju, piše Dezeen.

Na kraju se ispostavilo da je Melanija Tramp napustila studije još na prvoj godini fakulteta kako bi se bavila manekenstvom u Milanu.

 

Na kraju se ispostavilo da je Melanija Tramp napustila studije još na prvoj godini arhitektonskog fakulteta kako bi se bavila manekenstvom u Milanu. Zbog toga je sa njenog zvaničnog sajta nedavno uklonjena sporna biografija, a sada se ispostavilo da je i ceo sajt uklonjen, odnosno, da se redirektuje na sajt Organizacije Tramp.

Melanija Tramp (46) odrasla je u Sevnici, malom mestu u Sloveniji. Za medijskog mogula Donalda Trampa udala se 2005. godine, a ako se ispostavi da on pobedi u trci za predsednika – postaće i prva dama Sjedinjenih Američkih Država.

Ipak, Melaniji ne možemo baš toliko da zamerimo kao ovom arhitekti koji je 30 godina projektovao zgrade predstavljajući se da ima diplomu:

Lažni arhitekta 30 godina projektovao zgrade

Foto: Wikipedia

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *