Prijave do 30. juna 2021. godine
Aktuelno

Ko bi ove godine trebalo da dobije Tabakovićevu nagradu?

Ako imate ideju, predložite do 30. juna!

Nagrada za arhitekturu Đorđe Tabaković najviše je priznanje Društva arhitekata Novog Sada za izuzetan stvaralački i pregalački doprinos u oblasti arhitekture. Nagrada se dodelјuje pojedincima ili autorskim timovima koji deluju u kontinuitetu, za istaknuta i plodotvorna ostvarenja na teritoriji Vojvodine, koja su potvrđena vrednostima vrhunskog dometa i koja su imala u određenom razdoblјu progresivni uticaj na dostignuće, razvoj i društvenu ulogu arhitekture.

Poziv za predlog za nagradu se raspisuje od 1. maja, a rok za podnošenje predloga sa kompletnom dokumentacijom je do 30. juna 2021. godine.

U ime Društva arhitekata Novog Sada ovo najviše priznanje dodelјuje Veće nagrade za arhitekturu Đorđe Tabaković. Veće nagrade za arhitekturu Đorđe Tabaković sačinjavaju svi dobitnici nagrade za arhitekturu Đorđe Tabaković.

Predlog kandidata za nagradu mogu podnositi članovi Veća nagrade za arhitekturu Đorđe Tabaković, organizacije udruženja arhitekata sa teritorije Vojvodine kao i druge strukovne i obrazovne institucije u oblasti arhitekture sa teritorije Vojvodine.

Rok za prijave 30. jun

Poziv za predlog za nagradu se raspisuje od 1. maja, a rok za podnošenje predloga sa kompletnom dokumentacijom je do 30. juna 2021. godine. Više o prijavi pročitajte ovde.

Laureati

Nagrada za arhitekturu Đorđe Tabaković dodeljuje se od 1995. godine, a skorašnji laureati su Lazar Kuzmanov (2019), Milenija i Darko Marušić (2018), Leonid Nešić (2017), Radoje Cvetkov (2015)…

Kad ste već ovde…

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *