Softver

Ove fantastične ilustracije nastale su u AutoCAD-u

Čileanka Fabiola Morcillo Nunez koristi popularni Autodeskov softver za crtanje pop-art radova inspirisanih azijskom kulturom.

AutoCAD se uobičajeno koristi za crtanje arhitektonskih, građevinskih, mašinskih i sličnih tehničkih projekata dok su drugi softveri poput Illustratora ili, sada već prevaziđenog, Corela bili rezervisani za crtanje ilustracija. Međutim, ljudska kreativnost ne poznaje granice pa je tako dvadesetšestogodišnjoj Čileanki ovaj popularni CAD program poslužio kao alatka za izradu fantastičnih pop-art radova.

autocad-ilustracije-01

Fabiola Morcillo Nunez je arhitekta na Univerzitetu u Čileu a ona već godinu i po dana pod imenom 1989 crta ilustracije u AutoCAD-u. Njeni radovi inspirisani su azijskom arhitekturom pa tako nastaju ilustracije koje su prikazuju imaginarne prostore u pop-art stilu.

autocad-ilustracije-03

Njen prvi rad bio je inspirisan konceptom muzeja posvećenog slavnom japanskom umetniku Hiroshige kojeg je uradio Kengo Kuma

Na njene radove utiče umetnost, istorija, arhitektura ali i svakodnevni život. Njen prvi rad bio je inspirisan konceptom muzeja posvećenog slavnom japanskom umetniku Hiroshige kojeg je uradio Kengo Kuma, piše ArchDaily.

autocad-ilustracije-02

Fabioline radove možete pogledati i na njenoj Facebook stranici.

MADERA

Pogledajte i kako možete da unesete živost u CAD crteže:

Obogatite svoje crteže vektorskim blokovima ljudi

Firme iz kategorije Softver:

Dodaj firmu u Adresar

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *