Novi objekti

Planinka gradi hotel s četiri zvezdice u Lukovskoj banji

Procena je će u novi hotel biti uloženo oko 5 miliona evra.

Lukovska banja na istočnim padinama Kopaonika, na 681. metru nadmorske visine, najviša je banja u Srbiji. Zbog interesovanja, kako domaćih, tako i stranih turista, na proleće 2018. godine će početi izgradnja novog hotela sa četiri zvezdice. Akcionarsko društvo Planinka planira da izgradi treće turističko zdanje u ovoj banji, na oko 7.000 kvadrata i sa 230 ležaja, piše eKapija.

U Lukovskoj banji posluju dva hotela – Kopaonik i Jelak, oba u vlasništvu Planinke.

Procena je će u novi hotel biti uloženo oko 5 miliona evra, a plan je da se izgradi novi objekat u skladu sa željama i potrebama turista. „Biće to luksuzni hotel sa svim medicinskim komponentama, velnes centrom i drugim sadržajima potrebnim kako bi najzahtevniji gosti bili zadovoljeni“ – kaže Radovan Raičević, direktor Planinke.

U Lukovskoj banji posluju dva hotela – Kopaonik i Jelak, oba u vlasništvu Planinke. Po broju izvora termomineralnih voda (37), temperature 35-69 stepeni Celzijusa, i njihovoj izdašnosti od više od 100 l/s, Lukovska banja pripada redu najbogatijih u Srbiji.

Foto: eKapija

Kad ste već tu…

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

1 komentar

  1. Marko

    Podseca na pomocni objekat gastrabajtera koji je po renoviranju glavne kuce na tri sprata istu obasjao sa par desetina reflektora i obojio lavove i orlove sa ograde u boju fasade, da se slazu.

Ostavite odgovor

Obavezna polja *