Izdvojeno, Izvođenje

Pogledajte kako je prefabrikovana kuća podignuta za samo četiri dana

Kada vidite kako se diže jedna HUF HAUS kuća to izgleda kao da se neko vrlo spretan igra s LEGO kockicama.

Kompanija HUF HAUS izgradila je hiljade kuća širom sveta a njihovi sjajni projekti uzor su mnogim firmama iz sektora prefabrikovane gradnje. Svaka njihova kuća nije samo osmišljena tako da bude kvalitetna već i da se vreme potrebno za izgradnju maksimalno skrati. I to je toliko usavršeno da nisu u pitanju nedelje već dani. Zapravo samo je četiri dana potrebno da se podigne jedna ovakva prefabrikovana kuća!

Huf-Haus-1

Gradnja ovakve kuće izgleda vrlo jednostavno, bar na prvi pogled. Čelični paneli slažu se na pripremljeni temelj, spajaju se zavrtnjima a potom se zglobovi osiguravaju gumom.

Huf-Haus-2

HUF HAUS iako je prefabrikovana u potpunosti poštuje uslove energetske efikasnosti. Na krovu su solarni paneli, opremljena je vazduh-voda toplotnom pumpom kao i prozorima s trostrukim staklima.

Huf-Haus-3

Pored toga što kuća izgleda zaista odlično, najimpresivna stvar vezana za HUF HAUS jeste savršena uvežbanost radnika na izgradnji koji rade kao pčelice. Kuća se gradi velikom brzinom uz veoma pedantan rad – kada napuste gradilište, ono izgleda besprekorno. I sve to u samo četiri dana!

Huf-Haus-4

Pogledajte još zanimljivih projekata prefabrikovanih kuća.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *