Arhitektura

Pogledajte nove kancelarije Nokije koje mirišu na borovinu

Dizajneri enterijera novih kancelarija čuvene finske telekomunikacione kompanije nisu razmišljali samo u vizuenom aspektu već i o mirisima.

Nokia u Americi je premestila svoje zaposlene u glamuroznu petospratnicu u Sunčanoj dolini u Kaliforniji. Ovaj prostor, osim nordijskog stila, karakterišu šarene boje kao i dodatne prostorije koje zaposlenima nude razne sadržaje.

Kako oni do kasno ostaju na poslu, mali kafić za okrepljivanje im nudi sveže napravljene sendviče i kafu. Dve wellness sobe, svaka s tušem i prostorijama za spavanje, nude rukovodiocima koji često putuju odmor pre važnog sastanka. Razni trofeji, stari Nokijini modeli i klasteri klasičnih arkadnih igara stalni su podsetnik na neumoljive potrebe za inovacijama.

nokia-kalifornija-01

Male sobe za sastanke, koje služe i kao privatne telefonske govornice, obložene su mirisnim borovim letvicama kako bi dočarale ugođaj finskih sauni.

nokia-kalifornija-02 nokia-kalifornija-03 nokia-kalifornija-04 nokia-kalifornija-05 nokia-kalifornija-06 nokia-kalifornija-07 nokia-kalifornija-08 nokia-kalifornija-09 nokia-kalifornija-10 nokia-kalifornija-11 nokia-kalifornija-12 nokia-kalifornija-13

Pogledajte još zanimljivih kancelarijskih prostora poznatih kompanija.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *