Dešavanja

Poslednja prilika za registraciju za SHARE Beograd 2018.

Niste se još registrovali za arhitektonski forum na kojem ćete moći da vidite velika imena iz struke? Požurite jer registracija traje do 20. aprila!

Forum arhitekture i inženjerstva u Centralnoj i Istočnoj Evropi će se održati, po prvi put u Beogradu 24. aprila 2018. godine u Metropol Palace Hotelu. Ovaj događaj povezaće stručnjake iz 11 zemalja: Srbije, Nemačke, Engleske, Irana, Rumunije, Makedonije, Turske, Poljske, Ukrajine, Francuske i Bugarske. SHARE BELGRADE 2018 će delovati kao efikasna platforma za umrežavanje, poslovanje, inspiraciju i razmenu ideja i transfer znanja.

SHARE Belgrade 2018 FORUM organizovan je od strane ProEvent Cultural Association i ABplus events u partnerstvu sa Udruženjem Arhitekata Srbije (UAS). Predsedavajući na ovogodišnjem Forumu biće predsednik Udruženja Arhitekata Srbije Milan Đurić, arhitekta.

Poznate zvezde arhitekture

Forum nudi učesnicima priliku da se upoznaju sa jednim od najnagrađivanijim arhitektama, među kojima je i Ian Ritchie (osnivač Ian Ritchie Architects UK) koji će predstaviti svoj projekat „The Sainsbury Welcome Centre for Neural Circuits and Behavior 2018“. Pored toga na SHARE Belgrade Forumu Zaha Hadid Architects biće predstavljeni od strane višeg stručnog saradnika arhitekte Maurizija Meossija koji će govoriti i o konceptima u okviru „Zaha Hadid Architects-Residential Projects“.

Glavni govornik biće arhitekta Kerem Yazgan iz Turske, koji će predstaviti svoj projekat „YDA Business Center 2017“. Još jedan od učesnika biće pejzažni arhitekta prof Rainer Schmidt, osnivač firme Rainer Schmidt Landschaftsarchitekten, iz Nemačke, koji će predstaviti projekat: “Zukunftspark Killesberg -Stuttgard”. Arhitekta Anouk Legendre će takođe biti jedna od centralnih govornika na SHARE Belgrade 2018. Ona je partner u X-TU Architects studio iz Francuske, i predstaviće projekat: “La Cité du Vin”.

Na SHARE Belgrade 2018 biće prisutni i dizajner osvetljenja arhitekta Colin Ball, arhitekta Dean Lah – vodeći partner Enota iz Slovenije, arhitekta Angel Zahariev, osnivač A&A Architects iz Bulgarske, arhitekta Habibeh Madjdabadi, vlasnik i glavni arhitekata Habibeh Madjdabadi Architecture Office iz Irana i arhitekta Vlad Gaivoronschi koji je osnivač Andreescu & Gaivoronschi iz Rumunije.

Domaće snage

Pored stranih gostiju na SHARE forumu predstaviće se i naše arhitekte. Pre svega tu su Vesna Cagić Miloševićpredsednica Društva arhitekata Beograda, Predrag Milutinović (MAPA Architects), Marija i Petar Simović(Studio Simović), Jelena i Goran Vojvodić (BiroVIA), Dijana i Vladimir Anđelković (a2arhitektura), Miroljub Stanković (Kontra Studio), a tu su i arhitekte iz komšiluka: Martin Panovski predsednik Društva arhitekata Makedonije, Sanja i Igor Grozdanić (Studio Non-Stop iz BiH) i Sonja Radović Jelovac (Studio Synthesis iz Crne Gore).

Kako se registrovati

Za registraciju i ostale detalje ovo formu kliknite ovde.

Više detalja o SHARE Belgrade 2018 možete videti na sledećim linkovima:

 

Facebook:  https://www.facebook.com/abplus/

Twitter: https://twitter.com/ArchTradeEvents

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/abplus-events/

Or visit our website: http://share-architects.com/

Za bukiranja i sponzorstva možete se javiti na sledeći mejl: [email protected]

 

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *