Aktuelno

Poziv za rekonstruckiju fasada u centru Beograda

Otvaranje pristiglih ponuda će biti javno i obaviće se 15. septembra 2017. godine.

Gradska uprava nedavno je raspisala poziv izvođačima da podnesu ponude za narednu fazu rekonstrukcije fasada u centralnoj gradskoj zoni. U ovoj etapi radovi se sa Kosančićevog venca i iz Karađorđeve ulice sele u Brankovu ulicu, gde će prvo biti rekonstruisane fasade na parnoj strani ulice.

Pored niza objekata u Brankovoj ulici poziv važi i za još nekoliko objekata u okviru drugih zaštićenih celina. Tu se pre svega misli na dve zgrade u Pop Lukinoj ulici, dve zgrade u zoni Bulevara despota Stefana i na ugaonu kuću u Gračaničkoj ulici, piše Beobuild.

Radovi do kraja godine

Otvaranje ponuda će biti javno i obaviće se 15.9.2017, a stručna ocena pristiglih ponuda biće završena najkasnije u roku od 25 dana od otvaranja ponuda. To znači da će izvođači na rekonstrukciji biti poznati sredinom oktobra i da bi radovi mogli da krenu ubrzo nakon toga.

U okviru ove javne nabavke raspisan je poziv za sledeće objekte:

Brankova brojevi 8, 10, 12, 14, 16, 18, 20, 22, 24, 26, 32, Pop Lukina broj 1b i 3-5, Džordža Vašingtona 26, Bulevar despota Stefana broj 10, Braće Jugovića 21 i Gračanička 18.

Foto: Google Maps

Kada ste već ovde, pogledajte i ovo:

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *