Promo

Program za arhitekte koji štedi vreme i novac

Kreirajte, sa samo nekoliko klikova mišem, individualne tenderske opise i koristite crteže proizvoda kompanije Hörmann.

Radite na novom projektu i želite da ga što kvalitetnije uradite u najkraćem mogućem roku? Iskoristite Hörmannov Program za arhitekte koji će vam pomoći da brzo i lako primenite sve njihove proizvode u budućem objektu. Što je najbolje od svega, program je besplatan a postoji i onlajn verzija.

Radu u programu je veoma lak i intuitivan

Za početak je potrebno da se registrujete na sajtu Hörmann i da besplatno preuzmete Program za arhitekte na engleskom jeziku. Instalacija je teška oko 1GB. Nakon instalacije na kompjuteru, arhitektama se pruža mogućnost da konfigurišu sve Hörmannove proizvode i da dobiju detaljan tenderski opis proizvoda, ali i crteže u .pdf i .dwg formatu.

Program radi na operativnim sistemima Windows XP do Windows 8 i na Mac OS u vezi sa virtuelnim Windows okruženjem, na primer Apple Mac OS X sa Windows 7 pod Parallels ili VMWare Fusion.

Od sada i na telefonu

Program za arhitekte odnedavno postoji i u onlajn verziji i to za sve one koji imaju uređaje sa operativnim sistemima Android, Apple i Windows. Bez obzira da li se radi o pametnom telefonu, tabletu, laptopu ili računaru u kancelariji, ako ste povezani na internet možete u svako vreme da koristite podatke iz programa. Onlajn verziju startujte ovde.

Srodni članci na portalu Gradnja.rs:

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *