Domaći projekti, Izdvojeno

Projekat auto salona grupacije Renault Nissan u Novom Sadu

Salon je rađen po najnovijim standardima grupacije koji podrazumevaju vođenje računa o energetskoj efikasnosti objekta.

Po projektu biroa N-Martin Project, u Novom Sadu je podignut novi auto salon grupacije Renault Nissan površine 900 kvadrata. Salon je projektovan s idejom da se izgubi fizička pregrada između unutrašnjeg i spoljašnjeg prostora. Zato je prostor potpuno otvoren, a jedina pregrada nalazi se između brendova Renault i  Nissan.

Kako bi se automobili na najbolji način predstavili kupcima, korišćena šinska rasveta sa LED reflektorima.

 

Salon je opremljen najsavremenijim interaktivnim i multimedijalnim tehnologijama koje omogućavaju klijentu brzo i slikovito kreiranje sopstvenog vozila. Projekat je rađen po najnovijim standardima grupacije Renault Nissan koji podrazumevaju vođenje računa o energetskoj efikasnosti.

Objekat ima prodajni salon za Renault Nissan i Dacia vozila kao i administrativni deo sa kancelarijama. Iza objekta formiran je veliki plato za nova vozila.

Kako bi se automobili na najbolji način predstavili budućim kupcima, korišćena šinska rasveta sa LED reflektorima, a tu su i visilice kao glavna rasveta. Takođe, ugrađeni su i spotovi za akcentovanje detalja kao i dekorativna rasveta za stvaranje ugodnog ambijenta.

Na fasadi su primenjeni limovi modernog dizajna finskog proizvođača Ruukki u kombinaciji sa staklenim zidovima od sigurnosnog niskoemisionog stakla. Sistem grejanja je kombinacija podnog grejanja i fenkoila.

Objekat je izveden od temelja do useljenja za četiri meseca. Auto Salon nalazi se na Zrenjaninskom putu i deo je firme Stojanov Doo.

[accordion title=“Faktografija“ close=“0″]

[/accordion]

Srodni tekstovi

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Оставите одговор

Obavezna polja *