Aktuelno, Softver

Prošetajte se virtuelno kroz novo naselje Energoprojekta u Beogradu

Najnoviji trendovi u prezentovanju nekretnina kupcima stigli su i na naše tržište, a dokaz je i ova aplikacija za naselje Sunnyville u Višnjičkoj banji.

Stanovi u Energoprojektovom naselju u Beogradu, o kojem smo ranije pisali, mogli bi da brže nađu put do svojih kupaca jer će biti predstavljeni na najsavremeni način – putem virtuelne i proširene realnosti.

Niška firma Fu2re razvila je aplikaciju za Android koja omogućava budućim kupcima da virtuelno prošetaju kroz Sunnyville ali i da se podrobnije upoznaju sa stanovima koji su na prodaju.

Niška firma Fu2re razvila je aplikaciju za Android koja omogućava budućim kupcima da virtuelno prošetaju kroz Sunnyville.

 

Sve što vam je potrebno da uradite jeste da besplatno preuzmete Sunnyville aplikaciju sa ovog linka, instalirajte je i pokrenete. Ukoliko pred sobom imate brošuru stanova, uperite kameru telefona prema njoj i otvoriće vam se na ekranu proširena stvarnost u kojoj se kombinuje živa slika i 3D prikaz. Moći ćete da vidite kako izgleda buduće naselje, kakvi su stanovi, lokali i garaže.

Drugi deo aplikacije naziva se Virtuelna realnost i ona vam, bez brošure, omogućava da prošetate budućim naseljem i sagledate kako će izgledati zgrade u naselju Sunnyville u Višnjičkoj banji. Na raspolaganju su samo dva pešačka prolaza kroz koje se krećete strelicama. Možda ne bi bilo loše da postoji opcija sa stereoskopskim prikazom gde bi uz, na primer, Google Cardboard naočare mogli da se bolje uživimo u virtuelnu realnost.

U svakom slučaju, ova aplikacija kao i aplikacija 360 VR Real Estate novosadskog studija Case 3D , dobri su primeri kako treba da razmišljaju investitori i na koji način u budućnosti treba da se obraćaju svojim kupcima.

Srodni članci na portalu Gradnja.rs:

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *