cracked asphalt texture
Studentsko ćoše

Prijavite se za međunarodnu konferenciju studenata građevinarstva CoNStruction 17

Predavanja, prezentacije naučnih i takmičarskih radova u organizaciji građenja, biće otvorena za javnost.

Od 26. do 30. oktobra 2017. godine, Studentska unija Fakulteta tehničkih nauka ugostiće studente građevinarstva iz celog sveta na drugoj Međunarodna konferenciji studenata građevinarstva CoNStruction 17.

Konferencija će se održati na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu i sastojaće se iz pet celina. Prvi deo konferencije obeležiće predavanja kroz koja će studenti saznati nešto o aktuelnim temama i trendovima u oblasti građevinarstva, dok će drugi deo konferencije biti posvećen obilascima najvećih gradilišta na teritoriji Novog Sada.

Treći deo sastojaće se iz različitih radionica koje će učesnicima pomoći u prevazilaženju budućih prepreka pri traženju zaposlenja.

Četvrta celina obuhvata slanje naučnih radova, studenata osnovnih i master studija, koje će pregledati tehnički odbor sastavljen profesora sa Fakulteta tehničkih nauka. Prihvaćeni naučni radovi biće objavljeni u zvaničnom zborniku radova konferencije.

Poslednja, peta celina predstavlja takmičenje studenata u oblasti organizacije gradilišta, u kom će studenti moći da prezentuju nivo stečenog znanja na svojim matičnim univerzitetima.

cracked asphalt texture

Otvoreno za javnost

Predavanja, prezentacija naučnih radova i prezentacija takmičarskih radova u organizaciji građenja biće otvorena za javnost i svi koji požele moći će da prisustvuju. Tačno mesto održavanja svakog ovog dela biće objavljeno na rasporedu nekoliko dana pre konferencije.

Gostujućim učesnicima biće obezbeđen turistički obilazak grada koji je proglašen Evropskom prestonicom kulture za 2021. godinu kao i Evropskom prestonicom mladih za 2019. godinu.

Ciljevi

Cilj jedne ovakve manifestacije jesu učvršćivanje veza i bolja saradnja između učesnika, bez obzira na njihovu udaljenost, mnoštvo novih saznanja i nastanak novih ideja i projekata, doprinos visokom obrazovanju, kao i uspostavljanje duge saradnje i prijateljstva. Takođe, konferencija za cilj ima promociju Fakulteta tehničkih nauka i Novog Sada kao obrazovnog i kulturnog centra.

Prijave

Prijave za konferenciju otvorene su u ponedeljak, 28. avgusta i trajaće do petka 29. septembra.

Više informacija o samoj konferenciji i načinu prijave možete naći na sajtu i na zvaničnoj Facebook stranici. Za sve dodatne informacije možete nam se obratiti na e-mail adresu [email protected].

Kada ste već ovde, pogledajte i ovo:

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *