Konkursi

Rehau nagrađuje: Uredi svoj životni prostor

Pod geslom „Uredi svoj životni prostor“, Rehau zajedno sa kompanijom Hettich raspisuje, po osmi put, međunarodni dizajnerski konkurs.

Do 31. januara 2011. studenti, smera arhitektura i dizajn, mogu da predaju svoja idejna rešenja za unutrašnje uređenje, koncepte nameštaja i sistema namenjene životnim prostorima, kao što su dnevni boravci, spavaće sobe, kuhinje i trpezarije, kao i kancelarijski prostor.

Prvih deset fakulteta, koji dostave radove na raspisanu temu, dobiće po okončanju konkursa finansijsku podršku u iznosu od po 500 evra.

Ove godine radovi, idejna rešenja se dostavljaju elektronskim putem.

International Design Award

Deklarisani cilj „International Design Award“, koji raspisuju svake druge godine kompanije „Hettich“ i „Rehau“, je podsticanje talenata, i prikaz budućih trendova i vizija kroz sveže ideje. Konkurs poziva studente dizajna iz celog sveta da stvaraju inovativna, neobična dizajnerska rešenja za nameštaj, koja su orijentisana na budućnost.

Internacionalni žiri će 1. i 2. marta 2011. u Herfordu, ocenjivati radove i objaviti pobednike. Pet najboljih rešenja biće odlikovana „International Design Award“ i nagrađena sa po 2.000 evra. Dodela nagrada biće održana na univerzitetu tj. fakultetu pobednika, u organizaciji firme „Hettich“ i „Rehau“, a u saradnji sa fakultetom.

Prijavljivanje na konkurs omogućeno je preko zvaničnog web sajta  International Design Award.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *