Konkurs je otvoren do 25. septembra; Foto: Unsplash (ConvertKit)
Konkursi

Banjalučki AGGF traži novi logo, prijavite se na konkurs

Idejno rešenje za novi logotip Arhitektonsko‑građevinsko‑geodetskog fakulteta mora biti savremeno, trajno, aplikativno i autentično.

Arhitektonsko‑građevinsko‑geodetski fakultet (AGGF) u Banjaluci pozvao je sve pojedince, studente, dizajnere, arhitekte, umetnike, kao i sve kreativce, da dostave svoje rešenje za znak i logotip (logo) ove obrazovne ustanove, kako bi kreirali novi vizuelni identitet fakulteta, učinili ga prepoznatljivim i istakli njegovu jedinstvenost.

Konkurs je otvoren do 25. septembra 2022. godine, a ukoliko do utvrđenog roka pristigne najmanje 5 radova i ukoliko isti zadovoljavaju propozicije konkursa, dodeliće se nagrada u ukupnom bruto iznosu od 3.000 konvertibilnih maraka (oko 1.500 evra).

Pročitajte još na Gradnja.rs:

Traži se novi vizuelni identitet poznatog banjalučkog fakulteta

25 godina rada

Kako se navodu u pozivu, banjalučki AGGF obeležava 25 godina svog rada preseljenjem u novu savremenu zgradu. Fakultet je, dodaje se, danas međunarodno prepoznatljiva institucija koja školuje visokostručne kadrove tehničke struke iz oblasti arhitekture, građevinarstva i geodezije.

“Naši nastavnici, studenti i saradnici imaju neposredan ali visoko profesionalan međusobni odnos. Obrazujemo kvalitetne stručnjake. Nivo međunarodne saradnje fakulteta i nivo saradnje sa drugim školama je na izuzetnom nivou. Želimo da budemo jedna od najprepoznatiljivijih škola arhitekture, građevinarstva i geodezije u regionu” – ističe se u pozivu.

Način prijave

Svoje radove prema priloženim šablonima i pisano obrazloženje ideje/koncepta, a u skladu sa pravilima konkursa, potrebno je dostaviti elektronskom poštom – uz naznaku KONKURS ZA LOGO – na adresu: [email protected].

Pravo učešća na konkursu imaće autori čiji radovi su predati do 25. septembra 2022. godine do 23.59 časova (ponoć).

Članovi stručnog žirija su Slavimir Stojanović (predsednik), Maja Milić Aleksić (potpredsednica) Malina Čvoro, Jelena Grubor Dragan Rujević, dok je koordinator Dubravko Aleksić.

Nagradni fond 3.000 KM

Ukoliko do utvrđenog roka pristigne najmanje 5 radova i ukoliko isti zadovoljavaju propozicije konkursa, dodeliće se nagrada u ukupnom bruto iznosu od 3.000 konvertibilnih maraka.

Kako je najavljeno, Fakultet će organizovati izložbu svih pristiglih radova u auli nove zgrade.

Detaljne informacije o raspisu konkursa i propozicijama možete pronaći na ovom linku.

Izabrali smo za vas...

Srodni tekstovi

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Оставите одговор

Obavezna polja *