Dešavanja

Rukometaš Vlada Mandić prelazi u građevinu

Nakon informacija da je jedan od najboljih rukometaša sveta Vlada Mandić kupio akcije kompanije Simpo, danas se u medijima pojavila još jedna vest koja povezuje poznate sportiste i biznis.

Naime, prema pisanju Blica, naš proslavljeni rukometaš Vlada Mandić odlučio je da batali sport i da svu pažnju usmeri na građevinski biznis i tržište nekretnina. Nedavno je kupio velelepnu stambenu zgradu u blizini beogradskog hotela “Bristol”, koju je renovirao i pretvorio u poslovno-stambeni objekat, piše Blic.

„Kupovina ove zgrade me je koštala dosta živaca, vremena i para. Mnogo vremena sam proveo sa majstorima. Ne bih pričao o sumi, ali recimo da me je mnogo koštala. Ovu zgradu sam kupio s namerom da njene stanove i lokale izdajem. Jako sam zadovoljan što je projekat završen. U kompleksu se završavaju poslednji radovi za otvaranje teretane i kafića. Do kraja godine planiram da otvorim velnes i spa centar na Bežanijskoj kosi,“ kaže Mandić za beogradski list.

On kaže da je u ovaj posao ušao sa ocem još davne 1995. Godine i da se već osam godina paralelno bavi rukometom i građevinskim biznisom.

„Sada ne mogu da se fokusiram i na jedno i na drugo, pa sam rešio da se okrenem profitabilnijoj strani, a to je građevina,“ kaže on.

(Bizlife, Blic)

Srodni tekstovi

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

1 komentar

  1. boris

    Nece se on gradjevine bas najesti…

Оставите одговор

Obavezna polja *