Izdvojeno, Sajmovi

Najvažniji sajmovi u 2016. godini za arhitekte i dizajnere

Početak godine je idealno vreme za pravljenje planova. Dodajte u vaš kalendar i neke od sledećih sajmova.

Ukoliko se bavite dizajnom enterijera ili želite da saznate šta je to novo u svetu arhitekture, ovi sajmovi u 2016. godini pomoći će vam da shvatite koji su predstojeći trendovi i šta će tačno obeležiti period pred nama.

Da biste bolje mogli da se organizujete, donosimo vam listu najznačajnih sajmova u predstojećoj godini:

 

IMM Cologne

Keln, Nemačka; 18-24. januar

IMM, ili International Interiors Show, se može pohvaliti činjenicom da je to prvi sajam u godini iz ove oblasti. Ali on nije zakazan samo zato da bi bio prvi, već da bi na najbolji način predstavio trendove u predstojećem periodu. Pogledajte naš izveštaj sa sajma IMM

 

Maison&Objet

Pariz, Francuska; 22-26. januar

Ovaj sajam je pravi dragulj za dizajnere enterijera jer na njemu mogu videti sve što ih interesuje: od jastučića, preko vaza, do nameštaja. Njegov datum održavanja poklapa se sa Paris Design Week zbog čega i ima posetu od preko 100.000.

 

Las Vegas Market

Las Vegas, Nevada; 24-28. januar

Održava se u tri zgrade u okviru World Market Centra, a svaka zgrada ima svoju postavku: nameštaj, kućni dekor i rasveta. Kao i sve u Las Vegasu, i ovaj šou je mešavina luksuza i poznatih ličnosti.

 

Stockholm Design Week

Stokholm, Švedska; 8-13. februar

Stockholm Furniture and Light Fair je sjajno mesto da saznate šta je novo u skandinavskom dizajnu. Dizajnerski događaji i instalacije mogu se videti i besplatno posetiti po celom gradu a glavna tema je nameštaj i rasveta. Pogledajte naš izveštaj sa ovog sajma

 

Ambiente

Frankfurt, Nemačka; 12-16. februar

Ovo je jedan od najvećih dizajnerskih sajmova na svetu koji privlači izlagače i posetioce iz celog sveta. Topla preporuka za posetiti!

 

International Furniture Fair Singapore

Singapur; 10-13. mart

Ovo je najvažniji dizajnerski sajam u Aziji. Ukoliko želite da saznate koji su trendovi kod proizvođača nameštaja na azijskom tržištu, ovo je pravo mesto za vas.

 

Design Days Dubai

Dubai, U.A.E.; 14-18. mart

Najvažniji sajam u regionu što se tiče savremenog dizajna. Fokus je na luksuznim i jedinstvenim predmetima za kuću. Pogledajte naš izveštaj sa Design Days Dubai

 

Architectural Digest Design Show

Njujork, SAD; 17-20. mart

Njujorški dokovi 92 i 94 postaju prava poslastica za ljubitelje dizajna gde posetioci u galerijskim prostorima mogu uživati u komadima nameštaja proslavljenih dizajnera.

 

Milan Furniture Fair

Milano, Italija; 12-17. april

Nezobilazno mesto italijanskog dizajna na kojem, na jednom mestu, možete videti sve novitete čuvenih brendova koji se mogu naći i u Srbiji. Salone de Mobile je obavezna stavaka ukoliko ste dizajner enterijera. Pogledajte naš izveštaj s ovog sajma

 

International Contemporary Furniture Fair

Njujork, SAD; 14-17. maj

Najjači sajam savremenog nameštaja u SAD. U vreme sajma, ceo grad vrvi od događaja posvećenih dizajnu.

 

Dwell on Design

Los Anđeles; 24-26. jun

Najnoviji trendovi na polju dizajna i arhitekture… po magazinu Dwell koji je domaćin ove izložbe koja je prošle godine privukla 30.000 posetilaca.

 

China International Furniture Expo

Šangaj, Kina; 8-11. septembar

Sajam na kojem se sreću istok i zapad. Veoma važan komercijalni događaj jer je na njemu budu i veliki kupci i insajderi iz industrije nameštaja.

 

Sajam nameštaja 2016.

Beograd, Srbija; 8-13. novembar

Pošto je prošlogodišnji sajam nameštaja u Beogradu bio pravo osveženje, verujemo da će sledeći biti još bolji. Zato s pravom preporučujemo da posetite i sledeći sajam koji će se održati u novembru. Pritom, organizacija za posetu ovog sajma je ubedljivo najjednostavnija i najjeftinija… Pogledajte naš izveštaj s prošlog sajma u Beogradu

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *