Softver

Sagradite most: video-igra za građevince

Ako želite da prekratite vreme sa jednom kvalitetnom video igrom i pritom da gradite ovo je prava stvar za vas.

Bridge Construction Set, ranije poznat pod imenom Pontifex, je igra u kojoj treba da sagradite most koji treba da izdrži saobraćajno opterećenje. Na raspolaganju su vam razni materijali za gradnju mostova: čelik, kablovi, oslonci a tu je čak i hidraulika ukoliko je zadatak da napravite pokretni most.

Kada napravite most i asfalitrate ga, potrebno je prvo da uradite simulaciju stabilnosti. Ukoliko položi test stabilnosti, na most se potom pušta saobraćajno opterećenje. Ako vam se most ne sruši, kvalifikovani ste za izgradnju sledećeg, težeg, mosta.

Težina igre postepeno raste pa ćete od početnog rešetkastog mosta koji premošćuje rečicu na kraju praviti mostove sa pilonima dugačke i nekoliko stotina metara.

Kako nabaviti igru?

Bridge Construction Set nažalost nije besplatan ali možete probati demo. Demo možete skinuti sa ove adrese (oko 6 MB) a ako vam se igra svidi možete je kupiti za 19.95 dolara.

Ako želite možete napraviti i svoj nivo i potom ga podelite sa drugima na internetu da i oni probaju da reše problem koji ste zadali.

Srodni tekstovi

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

4 komentara

 1. Paja

  Jel ima da se skine full verzija na torentu?

 2. Radasin

  Sve ima na torentu! 🙂

 3. Gamrexx

  Cekaj, jel ovo Pontifex?

 4. Majstor Kile: Izolujte kuću i osvojte nagrade | Gradnja

  […] Pogledajte i kako izgleda video-igra za građevince. […]

Ostavite odgovor

Obavezna polja *