Konferencija je podeljena na sajamski i naučni deo; Ilustracija: Sfera 2023.
Dešavanja

Sfera 2023: O klimatizaciji, ventilaciji i grejanju 21. i 22. marta u Sarajevu

Na događaju će govoriti 26 regionalnih stručnjaka, a biće predstavljeni i noviteti koji doprinose razvoju sektora KGH sistema u građevinarstvu.

Konferencija pod nazivom „Sfera 2023: Klimatizacija, ventilacija i grijanje“ biće održana u Sarajevu 21. i 22. marta 2023. godine, u Hotelu Hills na Ilidži.

Tokom dva dana trajanja, govoriće se o KGH sistemima, energetski efikasnim rešenjima za sisteme grejanja, ventilacije i klimatizacije, te obnovljivim izvorima energije.

Pročitajte još na Gradnja.rs:

Detalj sa prošlogodišnje konferencije; Foto: Sfera 2023

26 regionalnih stručnjaka u naučnom delu

Događaj u prestonici Bosne i Herecegovine, čiji je jedan od medijskih sponzora i portal Gradnja, sastojaće se iz dva dela, sajamskog i naučnog

Sponzori i partneri konferencije su tržišni lideri kada su u pitanju KGH sistemi, te će putem prezentacija i izložbenih štandova ukazati na novitete i sisteme koji doprinose razvoju sektora KGH sistema u građevinarstvu. Izlagače pogledajte na ovom linku.

U naučnom delu će govoriti 26 regionalnih stručnjaka, a program možete pogledati ovde.

Ulaz je besplatan, a prijaviti se možete putem ovog linka.

Kvalitetan ambijent za poslovne potrebe

„Cilj organizatora osim konferencijskog i edukativnog dela je i osigurati učesnicima kvalitetan ambijent za održavanje poslovnih sastanaka i prezentacija, a sve u cilju unapređenja poslova“ – navodi se u pozivu na konferenciju, koju organizuje Sfera d.o.o. Mostar u saradnji sa Mašinskim fakultetom Sarajevo, Elektrotehničkim fakultetom Tuzla, Privrednom komorom FBiH, Inženjerskom komorom FBiH, te Inženjerskom komorom Crne Gore.

Izabrali smo za vas...

Srodni tekstovi

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Оставите одговор

Obavezna polja *