Opremanje, Softver

Somfy moderna rešenja za upravljanje roletnama

Gore ili dole. Ja odlučujem kako i kada.

Zaštita od sunca ili pak sunčeva svetlost sa samo jednim pritiskom na SOMFY daljinskom upravljaču. Ručni režim otvaranja i zatvaranja roletni ujutro, kad ima previše svetla ili kad ga ima premalo, uzima puno vremena. Svakako, činjenica je da sve to ide puno brže i jednostavnije ako imate motorizovane i daljinsko upravljane roletne!

SOMFY je vodeći svetski brand na području motora, automatskih sistema i rešenja za sve vrste zasenčivača (roletne, tende, venecijanere, zavese, screenove, krilne žaluzine…) te garažna vrata i kapije koja će biti u potpunom skladu sa vašim zahtevima.

 

Sa automatizacijom vaših zasenčivača ne morate pojedinačno dizati ili spuštati svaki zastor. Sve što trebate je jedan daljinski upravljač koji će stvoriti najbolji ugođaj u vašem domu, kako bi sakriveni od znatiželjnih pogleda na miru, gledali televiziju, pretraživali po internetu, čitali knjigu i budili se ujutro.
Sve ove prednosti omogućuje vam novi Somfyjev daljinski upravljač Telis 16 RTS. Ne samo da je inteligentan, već ima i lepi dizajn.

Daljinski upravljač Telis 16 RTS Pure

Zaokruženih linija sa velikim ekranom za čitljiviji prikaz informacija sadrži sve što očekujete od jednog daljinskog upravljača sa centralnim upravljanjem: jednostavno programiranje i korišćenje, možete da upravljate sa do 16 kućnih aplikacija ili grupa, npr. sva zatvaranja u vašoj kuhinji, dnevnom boravku, tendama ili roletnama.

Morate li brzo napustiti kuću? Ili ste zaboravili spustiti sve roletne pre spavanja? Ovo je razlog zašto treba da imate Telis 16 RTS nadohvat ruke kako bi samo jednim pritiskom na dugme daljinskog upravljača zatvorili sve uređaje na svakom spratu vaše kuće, bez rizika da ste zaboravili na nekog od njih.

Svakom kanalu možete dodeliti naziv, ikonu i/ili broj. Izbor između dve boje: srebrni (silver) ili beli (pure) sa garancijom od 5 godina, uklopiti će se u svaki enterijer.

Između ovogodišnjih Somfy noviteta, pored Telis 16 RTS izdvajamo i Somfyjeve najnovije zidne upravljačke jedinice Smoove RTS. Sa inovativnom tehnologijom osetljivom na dodir, Smoove deluje besprekorno, intuitivno i interaktivno sa kućnim okruženjem.

Modernog su dizajna i stoga će se lako uklopiti u bilo koju vrstu enterijera.

Želite li spustiti roletnu, podignuti tendu na terasi ili zatvoriti zavesu? Za sve to potreban vam je samo lagani dodir Smoove-a i postižete pomeranje koje želite. Kad god odaberete pomeranje… gore, dole, stop ili „my“ omiljeni položaj, Smoove emitira zvučni signal i pruža vizuelnu povratnu informaciju.

Današnja potražnja sve više insistira na proizvodima dugovečne estetske vrednosti. Smoove RTS zidni prekidači sa svojim jednostavnim i čistim linijama te dizajnom u trendu, prkosi vremenu. Prirodni ambijent drva, lako se kombinira sa suptilnošću i jednostavnošću belih, crnih ili metalik tonova, a time se potpuno uklapa u sve vrste interijera. Zahvaljujući bogatom izboru Somfy okvira (8 boja okvira) i RTS modula (4 boja RTS modula), Smoove RTS postaje deo dekoracije i osobnog stila vašeg enterijera.

 

 

Smoove RTS (primeri različitih kombinacija okvira i modula)

 

Smoove bežične zidne upravljačke jedinice osim što su jednostavne za korišćenje, jednostavne i fleksibilne su i za instalaciju; bez ikakvih žica, bez kablova i bez rizika da ćete oštetiti zidove odnosno enterijer.

Inovativno, funkcionalno, jednostavno, estetsko, pouzdano, to je Smoove RTS = SOMFY.

Više informacija o svim SOMFY proizvodima možete naći na našim web stranicama: www.somfy.co.rs

SOMFY Predstavništvo za Srbiju, BiH i Crnu Goru

Somborska 29
25211 Svetozar Miletić
Tel: 025/841-510, 841-512
Fax: 025/841-511
e-mail: [email protected][email protected]

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

2 komentara

  1. Sofija

    Da li je ovaj sistem kompatibilan sa AMX resenjima? Sta je bolje?

  2. Mia

    Bas lep dizajn prekidaca

Ostavite odgovor

Obavezna polja *