Promo

Spa centar u kući? Wellness kutak možete imati i u vašem domu

Oduvek maštate o wellness centru u okviru vašeg doma? Snove može realizovati kompanija Marconio Whirlpool SPA!

Prednost kućnog wellnessa je u tome da se na prostoru od samo nekoliko kvadratnih metara mogu naći svi neophodni sadržaji poput finske saune, parnog kupatila u kombinaciji s regenerišućom masažnom kadom. Na taj način ne morate trošiti novac i vreme odlazeći u javne SPA centre. Takođe, vašu intimu delite samo s vama dragim osobama, dok je higijena na najvišem mogućem nivou.

kucni-wellness-2

Tako, na primer, na samo 6 m2 možete dobiti mali, ali efikasni multifunkcionalni wellness u nekom kutku vašeg doma. Finska sauna sa jedne, odnosno parna kabina – hammam u kombinaciji sa tuš kabinom sa druge strane. Tuš kabina sadrži tropsku kišu sa LED rasvetom i aromaterapijom. Svi sadržaji su u staklu sa prednje strane, kako bi prostor izgledao veće, a vizuelni efekti wellness sardžaja daju na ekskluzivnosti vašem prostoru.

kucni-wellness-3

Privatni wellness postao je pravi hit u svetu iz navedenih razloga, a u saradnji sa profesionalcima iz Marconio tima jedan deo vašeg doma možemo pretvoriti u vaš lični SPA kutak.

kucni-wellness-4

Uskoro ćete sve wellness proizvode moći vidite i isprobate u Marconio wellness centru u Zemunu. Nakon toga, uz konsultaciju sa arhitektom i profesionalcima za wellness zajednički možete doći do rešenja za vaš novi SPA centar. Ukoliko se radi o profesionalnom wellnessu, Marconio nudi i uslugu SPA konsultanta, koji će osluškujući ideje klijenata dati svoj predlog o konceptu SPA centra, osmišljavanju paketa, marketing strategije, cena, količine i vrste sadržaja koje SPA centar treba da poseduje.

kucni-wellness-5

Više informacija na sajtu Marconia.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *