Banke i krediti

Stambeni krediti Marfin banke bez troškova obrade

Marfin banka je proširila svoju ponudu proizvoda za stanovništvo uvođenjem stambenog kredita sa izuzetno povoljnom kamatnom stopom, bez troškova obrade.

U ponudi su Marfin stambeni krediti za kupovinu, izgradnju i adaptaciju stanova, sa apsolutno minimalnim inicijalnim troškovima, bez plaćanja provizije za obradu zahteva. Korisnik plaća samo godišnju naknadu za administriranje kredita u iznosu od 0,2% godišnje na ostatak duga.

Dodatna pogodnost je da Marfin banka klijentima omogućava i plaćanje premije osiguranja kod Nacionalne korporacije (NKOSK) čime korisnika kredita oslobađa inicijalnog troška.

Nudi se mogućnost dobijanja kredita za rešenje stambenog pitanja u iznosu do 200.000 EUR, na period otplate do 30 godina, iznos rate do maksimalnih 60% zarade, uz minimalno učešće već od 15%. Kamata je u iznosu već od 4,2% + 6M Euribor (EKS od 5,55% – obračunata na dan 3.9.2010.)

Takođe, hipoteku je moguće uspostaviti na nekretninu koja se kupuje, bez obzira da li je uknjižena ili je tek u procesu izgradnje, kao i uspostaviti hipoteku na neku drugu nekretninu.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *