Enterijeri

Stan mladog bračnog para čiji je hobi skupljanje igračaka

Kada svoj hobi postavite arhitekti kao deo koncepta za uređenje vašeg životnog prostora, mogu se dobiti zanimljiva rešenja kao što je ovo.

Biro za uređenje enterijera KC Design Studio dizajnirao je ovaj razigran stan u tajvanskom gradu Taipei, čiji se vlasnici bave grafičkim dizajnom i modom, a zajednički hobi im je skupljanje igrački, piše Contemporist. U ovom stanu otvorenog plana, organizovanog na više nivoa, preovlađuju različiti stilovi a pre svega industrijski i eklektični dok sve pritom podseća na jednu veliku dečiju sobu.

Toy House 01

Hobi ukućana ispunio je, i može se reći, dao pečat ovom neobičnom prostoru. Igračke su primarna dekoracija stana a one su rasporođene po policama ali i po podu.

Toy House 02

Toy House 03

Stan je organizovan na tri nivoa: na prvom je ulazna zona iz koje se pristupa kupatilu, u kom se nalazi zanimljiv, možda pomalo i čudan, stakleni zid koji gleda na kuhinju i dnevnu sobu.

Toy House 04

Toy House 05

Srednjišnji nivo, koji zauzima najviše prostora, organizovan je kao dnevna soba iz koje se izlazi na terasu.

Toy House 07

Crnim stepenicama, svedenog dizajna, penje se na gornji nivo na kom je smešten krevet koji se po potrebi može zakloniti draperijom.

Toy House 06

Toy House 08

Uspešno organizovan prostor otvorenog plana i modernog dizajna, dopustio je da ga dodatno oplemeni „detinjasta“ dekoracija i moglo bi se reći da sve zajedno izgleda zanimljivo i originalno.

Toy House 09

Foto: Sam Siew Shien

Pogledajte još zanimljivih stanova u našoj rubrici Enterijeri.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *