Iza trkačkog automobila smeštena je spavaća soba; foto: Finish My Condo
Enterijeri

Trkački automobil poslužio kao pregradni zid u luksuznom stanu

Ovaj specifičan enterijer je dom argentinskog vozača trkačkih automobila Pabla Pereza Companca koji je u svojoj dnevnoj sobi poželeo nešto sasvim nesvakidašnje. To je i dobio!

Glavni detalj ovog savremenog enterijera u Majamiju jeste trkački auto Pagani Zonda R, koji je poslužio kao pregradni zid. Zapravo, on dnevni boravak odvaja od spavaće sobe.

Izvođačka firma Finish My Condo je zajedno sa studijom Artefacto Home Staging, uspela da uspravno postavi specifični crni automobil vredan čak 1,5 miliona dolara. Međutim, ovaj luksuzni automobil nije samo pregradni zid u centralnoj zoni apartmana već je on i pravo umetničko delo!

Zahvaljujući istoj boji automobila i stalka stvara se iluziju da vozilo lebdi

Kako bi se automobil fiksirao u vertikalni položaj, korišćen je stalak izveden od aluminijuma i karbonskih vlakana. Zahvaljujući istoj boji automobila i stalka stvara se iluziju da vozilo lebdi, piše Contemporist.

More u drugom planu

S druge strane automobila smeštena je spavaća soba koja ima prelep pogled na more ali koji je potpuno pao u drugi plan jer crni auto u prostoru pleni svu pažnju posmatrača.

Luksuzni automobil nije samo pregradni zid već je on i pravo umetničko delo!

S obzirom na činjenicu da se godišnje proizvede samo 15 modela Pagani Zonda R, automobil ugrađen u enterijer ovog apartmana jedan je od retkih koji se nalaze u privatnom vlasništvu i pritom se ne vozi. Inače, Perez Companc se takmiči u Pirelli svetskom šampionatu u Mercedesu AMG GT3.

Vozilo teško 362 kilograma (bez motora), dostavljeno je u apartman pomoću dizalice. Potom je postavljeno na stalak tako da deli dnevni boravak od spavaće sobe.

Foto: Finish My Condo

Kad ste već ovde…

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *