Aktivacione tipke za ispiranje mogu se savršeno uklopiti s vašim baroknim tapetama
Promo

Tapeta umesto pločica u kupatilu?

Tapeta u kupatilu? Iako na prvu pomisao ovo deluje čudno, postoje rešenja koja to omogućavaju. Na istoj osnovi smo menjali tapete koje pokazuju kako tapeta u kupatilu utiče na stil života.

Kupatila se u proseku renoviraju svakih 20 godina. Jedva da neki životni stil preživi takvo razdoblje a da u nekom trenutku ne postane zastareo i otrcan. Relikti prepravki često spavaju iza kupatilskih vrata – a koji se ne mogu rešiti zbog visoke cene renoviranja. Zamena pločica nije mali zahvat jer ona uzrokuje buku, prljavštinu i iziskuje puno vremena i novca. Prevaziđena šara ili boja na pločicama radije se tolerišu nego da se uklanjaju sa zida. Šta je onda rešenje?

Tapete nemaju spojeve – i imaju čitav niz prednosti. Pre svega, ubrzavaju renoviranje. Naravno, zbog vlage u kupatilu ne mogu se lepiti bilo kakve tapete. Klasične papirnate tapete s vremenom će se odvojiti. U najgorem slučaju, prvo će se u potpunosti natopiti što može dovesti do neprimetnog taloženja plesni iza tapete što svakako želite da izbegnete.

Ista osnova s raskošnim lusterom – skroz drugačiji efekat. To je omogućeno promenom tapete.

Uklopite TECE aktivacione tipke sa bojom i šarom tapete iz palete RAL i NCS.

Tapete od flisa ističu se otpornošću na vodu i propusnošću pare koju izdišu i stoga se brzo suše. Pozitivna nuspojava: skidanje tapeta obavlja se veoma brzo. Kada je vreme za promenu tapeta ili stila, tapete od flisa mogu se ukloniti bez ikakvog napora.

S pravim dodacima i elementima za rukovanje koji su usklađeni s bojama, jednostavna kupatila se brzo pretvara u barokni raj za kupanje: potpuna promena stila na istoj osnovi je impresivna. A elementi za rukovanje su šlag na tortu! Na primer, TECE aktivacione tipke za ispiranje WC-a mogu se naručiti s različitim metalnim i staklenim površinama ili u različitim tonovima boje po vašem izboru iz celokupne palete RAL i NCS.

Dolaze u svim nijansama i s puno metalnih površina: TECE aktivacione tipke za ispiranje WC-a.

Sloboda u dizajnu

Stoga, u potpunosti je omogućena nova sloboda u dizajnu za vlasnika kupatila ili dizajnera enterijera i to sve do najsitnijih detalja.

Više o TECE proizvodima pročitajte ovde.

Srodni tekstovi

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Ostavite odgovor

Obavezna polja *