Ovaj on-line platforma omogućava prodavcima prozora da započnu digitalizaciju poslovnih procesa
Promo

REHAU Connect – Prva digitalna platforma u Srbiji koja spaja proizvođače prozora i krajnje kupce

Ova onlajn alatka pomaže vam da na brz i siguran način dođete do novih prozora i vrata.

REHAU Connect spaja kupce i prodavce prozora. Digitalna platforma analizira upite u vezi sa planiranim projektima prozora i direktno upućuje zainteresovane krajnje potrošače na REHAU partnere. Na taj način, specijalizovane kompanije za proizvodnju prozora i vrata osvajaju nove kupce.

Dodatna prednost ove platforme je ta što zahtevima kupaca može da se upravlja on-line u bilo koje vreme. To je dodatni korak u strategiji digitalizacije REHAU-a, kompanije specijalizovane za polimere u svom Odeljenju za prozorska rešenja.

Brže do novih kupaca

REHAU veb stranica već ima veliki broj posetilaca, koji se konstantno povećava, a mnogi od njih su zainteresovani za prozorska rešenja. REHAU upućuje ljude zainteresovane za prozore na veb stranicu preko brojnih kanala komunikacije. Šta može biti logičnije nego povezivanje potencijalnih kupaca sa sopstvenim partnerima?

REHAU Connect je sastavni deo tog digitalnog mosta. Ova platforma spaja ljude zainteresovane za prozore i prodavce prozora. To je prilika za specijalizovane kompanije da osvoje nove kupce i povećaju svoju prodaju, a sa druge strane krajnjim kupcima prozora osigurava da vrlo jednostavno, u nekoliko koraka dobiju ponude pouzdanih i proverenih proizvođača prozora iz REHAU partnerske mreže.

Pomoću REHAU Connect specijalizovane kompanije za proizvodnju prozora i vrata osvajaju nove kupce.

Početna tačka je kada krajnji kupac pošalje zahtev kompaniji REHAU. On ostavlja detalje o planiranom projektu zamene ili kupovine prozora i vrata na REHAU Connect veb stranici, a nakon toga kontaktira ga REHAU. Obučeni REHAU zaposleni savetuju kupca preko telefona i beleže specifične zahteve. Ovi kvalifikovani zahtevi prosleđuju se izabranim regionalnim REHAU specijalizovanim kompanijama koje učestvuju u platformi. One direktno kontaktiraju potencijalnog kupca.

Ovakav kanal komunikacije kompaniji donosi značajnu uštedu vremena, jer joj se prosleđuju samo kvalifikovani upiti, što te kontakte čini vrednim. Pomoću REHAU Connect naloga, specijalizovana REHAU  kompanija može da pristupi podacima o kupcu u bilo koje vreme i sa bilo kog mesta. Ne propušta se više ni jedna prilika za prodaju.

Proizvođači prozora imaju korist od digitalizovanih procesa

Softverski alat omogućava prodavcima prozora da započnu digitalizaciju poslovnih procesa. Platforma je kreirana da bude laka za korišćenje i može da se koristi kao jednostavni sistem za upravljanje kupcima – ne samo za profesionalnu i ažurnu obradu kontakata, već i za organizaciju novih projekata, a Servis je dostupan odmah.

Razvojem platforme REHAU Connect, kompanija je još jednom pokazala da je pokretač inovacija. Potražnja i ponuda se spajaju brže. Ovde zajedno deluju pojedinačne karike digitalne strategije, a same usluge će se stalno proširivati.

REHAU Connect je brzi i jednostavan način da digitalizujete svoju prodaju i poslovanje.

Grupacija REHAU je specijalizovana za polimere i ima godišnji prihod od prodaje od oko 3.3 milijarde evra. Ona je nezavisna i stabilna kompanija u porodičnom vlasništvu. Za kompaniju radi oko 20.000 zaposlenih na više od 170 lokacija širom sveta. Širom

Evrope radi oko 12.000 zaposlenih za REHAU, a od toga 8.000 samo u Nemačkoj. REHAU proizvodi rešenja za građevinski, automobilski i industrijski sektor. Više od 70 godina kompanija REHAU radi na tome da proizvodi od plastike budu još lakši, praktičniji, bezbedniji i efikasniji, i snabdeva zemlje širom sveta inovativnim proizvodima.

Kada ste već ovde…

Srodni tekstovi

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Ostavite odgovor

Obavezna polja *