Aktuelno, Konkursi, Studentsko ćoše

Trimo Urban Crash: izazov za studente arhitekture

Kompanija Trimo najavila je danas otvaranje trećeg Trimo Urban Crash bijenalnog konkursa namenjenog studentima arhitekture i dizajna. Takmičenje, koje traje do 31. januara 2011, namenjeno je kako studentima u Srbiji tako i studentima iz sveta.

Trimo Urban Crash konkurs upućuje izazov učesnicima da kreiraju inventivna rešenja za inovativnu gradsku strukturu. Ovogodišnja tema takmičenja za najbolju zgradu jeste „tribina života“. Pobedničko rešenje biće izvedeno i stavljeno u stalnu upotrebu u oblasti Fužine, izražajnom multikulturnom stambenom delu Ljubljane. Prvonagrađeni student dobiće i stipendiju za prestižnu letnju „Londonsku školu arhitekture”, a svi finalisti prisustvovaće arhitektonskoj radionici u Sloveniji. Dodatne informacije zainteresovani mogu da dobiju na sajtu takmičenja Trimo Urban Crash.

Međunarodni žiri, koji sačinjavaju članovi akademskih ustanova i ljudi iz struke, odabraće ukupnog pobednika među projektima koji se nađu u užem izboru.

Međunarodna takmičenja kakvo je Trimo Urban Crash, studentima i školama nude odličan kanal za efektivno povezivanje sa drugima, priliku da dele i upoređuju različite arhitektonske pristupe, i obezbede vredna, opipljiva, stvarna iskustva u učenju. Trimo Urban Crash je takmičenje koje ohrabruje kreativnu transformaciju urbanog okruženja, uz pomoć naprednih građevinskih materijala i tehnologija koje proizvodi jedan od vodećih evropskih dobavljača.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

1 komentar

  1. todor

    Dobra je nagrada!

Ostavite odgovor

Obavezna polja *