Aktuelno, Konkursi, Studentsko ćoše

Arhitekton nagrađuje arhitektonska dela

Časopis Arhitekton objavljuje konkurs za prvu godišnju nagradu za dela iz oblasti arhitekture nastala u periodu od 1. januara 2009. do 1. juna 2010. godine.

Pravo učešća imaju svi autori iz oblasti arhitekture sa područja Srbije i prostora bivše Jugoslavije. Pravo učešća takođe imaju i studenti arhitektonskih fakulteta.

Nagrada se odnosi na sve vrste arhitektonskih dela, računajući izvedene objekte, projekte, pisana dela ili dela eksperimentalne arhitekture. Nagrada se dodeljuje jednom godišnje, a časopis će organizovati svečanu manifestaciju dodele nagrada u prisustvu medija.

Žiri će se sastojati od po tri člana sa Arhitektonskog fakulteta u Beogradu i tri člana iz redakcije časopisa Arhitekton:

  • Prva nagrada uključuje novčanu nagradu u iznosu od 100.000 dinara, besplatnu dvogodišnju pretplatu na časopis Arhitekton, objavljivanje prvonagrađenog rada u časopisu i promovisanje rada u javnosti kao i objavljivanje još dva dela istog autora u
    periodu od dve godine.
  • Druga i treća nagrada uključuju besplatnu jednogodišnju pretplatu na časopis Arhitekton, objavljivanje nagrađenog rada u časopisu, promovisanje rada u javnosti kao i objavljivanje još jednog dela istog autora u periodu od dve godine.

Radove slati na adresu redakcije časopisa u ulici: Svetogorska broj 18, 11000 Beograd, a potvrdu o poslatim radovima na e-mail: [email protected]

Datum proglašenja pobednika biće objavljen naknadno u nekom od sledećih brojeva časopisa i na sajtu www.casopisarhitekton.com

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

1 komentar

  1. lazar

    Gde ima da se kupi ovaj magazin Arhitekton? Nisam ga video nigde….

Ostavite odgovor

Obavezna polja *